2777
2789
عنوان

۴۰ نفر بیان ❤❤

95 بازدید | 20 پست

سلام..میخوام سوره یاسین بخونم واسه حاجت روایی همه و خودم و ثوابشو از طرف صاحب الزمان عج تقدیم کنم ب حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها...لطفا پست بذارین ک لایکتون کنم..اگ ریپلای نکردم دیگ خودتون ببخشین ولی مطمئن باشین ب نیتتون میخونم..شما هم واسه حاجت روایی من اگ میشه ۵ تا صلوات بفرستین...ممنون میشم 🙏❤

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم التماس دعا♥️

شمام منو دعا کن ک حاجت روا بشم..

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
قبول باشه التماس دعا

منم دعا کن ک حاجت روا بشم

دعام کن زیاد اسمم عاطفس برای سلامتی همه ی خانوادم دعا کن۰🤲❤

ععزیزم چشم..شما هم منو دعا کن ک حاجت روا بشم

ارین خواهرزادم خونریزی مغزی کرده8سالشه دعاش کن.منم دعا کن خونه بخریم

چشم اگ قابل باشم..شما هم‌منو دعا کن

عزیزم برات صلوات فرستادم التماس دعا🥺♥️

الهی که به حق حضرت زهرا سلام الله علیها حاجت روا شی و هر چه سریعتر دلت شاد شه😭💔

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
الهی که به حق حضرت زهرا سلام الله علیها حاجت روا شی و هر چه سریعتر دلت شاد شه😭💔

واسه منم این دعا رو کن عزیزم..چون عاشق حضرت فاطمه ام