2777
2789
عنوان

9 کیلو کم کردم ، سایزم فعلا مکث کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیمومی چیه؟

لیمومی ..

چطور بگم ثبت نام میکنی برنامه میده 

تا چند سال پیش دکتر روشندل حضوری هم بود ( اینو دوستام گفتن )

الان شده انلاین. من دوبار گرفتم وزنم استپ شده بود چون فکر کنم همیشه کم خوری داشتم خوب بود ۶کیلوی رویایی کم کردم.از ۶۰ شدم ۵۴

بزن توی گوگل رژیم لیمومی  میاد اطلاعاتش.

اولین بار خیاییییی شک داشتم

خلاصه گرفتم فک کنم ۷۰ بود دفعه بعدش شد ۵۰

گرفتم دیدم وااااای چقدر زیاده غذاهاش ..زنگ زدم کارشناسش گفت قراره شوک به بدنتون وارد بشه 

سری اول هیچی کم نکردم اما سایزم کم شد 

دفعه دوم یکدفعه ۶کیلو درجا کم کردم

جالبه زیادم میخوردم 

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
روزی چن کالری میخوردی

بین ۵۰۰ تا ۸۰۰  ،  و ۶۰۰ تاش ورزش میسوخت، چون مفید میخورم سیرهم میشم ، سه روز اولش سخت بود اما خودمو که متر میکردم میدیدم کم شدم انگیزه میگرفتم ، جمعه ها هم تا ۱۲۰۰

لیمومی .. چطور بگم ثبت نام میکنی برنامه میده  تا چند سال پیش دکتر روشندل حضوری هم بود ( اینو ...

تمام اطلاعاتت رو میگیره اندازه دور مچ 

قد وزن تمام اطلاعات پزشکی هر چی فک کنی 

خیلی راضی بودم

فقط اشتباه کردم تثبیتش رو نگرفتم

دوست دارم بشم ۵۰

میخوام دوباره بگیرم

تا عید لاغر یشم ۴کیلو 

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
سایزم ۴۴ بود الان یه کوچولوام کم میکنم میشم ۴۰  دور باسنم ۱۱۰ سانت بود شده ۹۹

آفرین به اراده منم تازه شروع کردم ۳کیلو کم کردم قبلا حتی ۱۲کیلو هم کم کردم اما چون صورتم سبزه ست لاغرمیشد همه میگفتن لاغرشدی بدشدی بازم اضاف میکردم

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
ان شاالله به هدفت میرسی گلم   : /discussion/topic/7799545/9-%da%a9%db%8c%d9%84%d9%88-%da%a9%d9%85-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%85-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%b2%d9%85-%d9%81%d8%b9%d9%84%d8%a7-%d9%85%da%a9%d8%ab-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%87?postId=219183051

قربونت 

من البته اول ۸۰ بودمااا   شدم ۵۰‌کیلو 

اونو خودم رژیم گرفته بودم اطلاعاتم بد نیست 

ولی بعد از ۵۰ شدم ۶۰ ‌..خیلی وقت بعدش.

اونم بحاطر قرص دپاکین بود که دکتر داد..

هر کار کردم نمیومدم پایین که با لیمومی شدم ۵۴

ممنونم مهربووووون ❤❤❤❤❤

قربونت

خونه ، خونه ام جوری هست که اشپزخونه و هال و اتاقم تو یه راستاست از آشپزخونه میرفتم اتاق و برعکس ، بش ...

پیاده روی سریع داشتید درسته؟یعنی جدای از کار منزل این پیاده روی رو داشتی؟بعدتوی چه مدت این نه کیلورو کم کردید؟