2777
2789
عنوان

یه سوالللل

105 بازدید | 26 پست

دوستان من بای ه پسری دوستمم رل نه ها دوست اصلا حسیم بینمون نیس البته فک کنم از طرف اون باشه چند باری رفتیم بیرون سری قبل ک رفتیم کافه خواستم حساب کنم اخرش نزاشت بعدع کلی تعارفو اینا گفت سری بعد تو حساب کن حالا این سری ک میخوایم بریم خودم بلند شم کارت بکشم یا بدم دستش بگم از کارت من بکش میگم شاید زیاد ظاهر جالبی نداشته باشه مثلا من ماله اونو حساب کنم کارتو بدم به خودش بلند شه ک مصلا اون داره حساب میکنه چیی کنم

نه اگه کارتو بدی بهش که نمیکشه، من هیچ وقت انجام نمیدم. 

کارتو میگیرم از کارت خودم میکشم، اگه واقا قصدت حساب کردنه خودت پاشو

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرابایدشماحساب کنی اصلادرکتون نمیکنم😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نه اگه کارتو بدی بهش که نمیکشه، من هیچ وقت انجام نمیدم.  کارتو میگیرم از کارت خودم میکشم، اگه ...

اره شاید نکشه قصدممم حساب کردنه چون دگم قرار نیس همو ببینیم نمیخوام منتی سرم باشه اخه زشت نباشه مثلا غرورش خورد شه حالا من بلند شم جلو کلی مرد اونو حساب کنم 

چرا حساب نکنه؟

شوهرش که نیست

😅گاهی میگن حتی اگه همسرته و شماهم شاغلی ایراد نداره حساب کنی که اینموردو شوهرای ایرانی خوششون نمیاد🤪کنسله

چراا اون حساب کنه اخه ببین اون مسیولیتی در قبال من نداره ک مثلا اگ دوس پسرم بود یا نامزدم فرق میکرد این بیچاره فقط بخاطر یه قرار نمیسه ک منم حساب کنه

اره شاید نکشه قصدممم حساب کردنه چون دگم قرار نیس همو ببینیم نمیخوام منتی سرم باشه اخه زشت نباشه مثلا ...

نه بابا غرورش واسه چی بشکنه 

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

چرا حساب نکنه؟ شوهرش که نیست 😅گاهی میگن حتی اگه همسرته و شماهم شاغلی ایراد نداره حساب کنی که اینم ...

من ک بااصل رل مشکل دارم حالابماندچ برسه ب اینکه خرجشم بکشم😊

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چرا حساب نکنه؟ شوهرش که نیست 😅گاهی میگن حتی اگه همسرته و شماهم شاغلی ایراد نداره حساب کنی که اینم ...

اتفاقا دوست من میگفت جایی ک مرد هس نباید دس کنی جیبت ولی فک نکنم این درست باشه چون اون ماله وختیه ک مصلا طرف دوس دخترشه یه تبادلی باهم دارن از همه لحاظا  

اره شاید نکشه قصدممم حساب کردنه چون دگم قرار نیس همو ببینیم نمیخوام منتی سرم باشه اخه زشت نباشه مثلا ...

حین اینکه بلند میشی بگو خب ایندفعه نوبت منه ، با لبخند صمیمی

بهشم بر نمیخوره 

و بگو اگه دست به جیب شی ناراحت میشم

😅حالا من رابطتونو نمیدونم اخلاق آفارو هم نمیدونم

ولی مثلا نمیشه غذارو اوشون حساب که کرد بگید خب مثلا قهوه مهمون من؟

درکل قبل رفتن ، خودتون دعوتش کنید 

اتفاقا دوست من میگفت جایی ک مرد هس نباید دس کنی جیبت ولی فک نکنم این درست باشه چون اون ماله وختیه ک ...

ببین لحث غرور هست وقتی ام اینو گفته

من بودم اگه صمیمی ام بودم ، وقتی اون غذارو حساب کرد و اومدیم بیردن

مثلا تو ماشینی جایی بودیم میگفتم نگهداره و نوشیدنی میخریدم و میومدم بدون اینکه باخبر بشه یا حضور داشته باشه که بخواد بهش بربخوره

حین اینکه بلند میشی بگو خب ایندفعه نوبت منه ، با لبخند صمیمی بهشم بر نمیخوره  و بگو اگه دست ب ...

مرسیییی همین کارو میکنم با تبصمی ملیح بلند میشم میگم نوبت منه فقط یه سوال رفتم حساب کنم بگم مثلا اون اقاهم من حساب میکنم چقدر میشه چیی بگم  اخه دوستای دیگمونم هستن اونجا میگم به وخت بد نباشه بگم اون اقا هم من حساب میکنمم