2777
2789
عنوان

بچه ها

123 بازدید | 12 پست

چجوری طرف رو فراموش کنم ۲ ماه جدا شدم مدام چکش میکنم میدونم با کسی تازه چند روزه تو رابطس هرچیم مرتبط با این آدم هستش پاک کردم ورزش میرم یوگا کار میکنم بازم ذهنم خرابه چیکار کنم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه یکی جدید بیارت ک واس ازدواج نمیخای بیار تا قبلی فراموش کنی

واقعا نیست من ظاهری همه جوره اکیم خیلی بهم درخواست میدن ولی بلاتکلیف و پیگیر نیستن وگرنه از خدامه چون حسیم به اون آدم ندارم ولی مدام چکش میکنم الانم دو نفر بهم پیشنهاد داذن

به نظرم رو خودت تمرکز کن به آدما فرصت بده منم الان دو روزه کات کردم حالم خوب نیست چون عاشق بودم ولی ...

رایتشو بخوای من اصلا حسی ندارم بهش چون تو رابطه اون خیلی تلاش میکرد برام تا لحظه آخرم تلاش کرد من رفتم الانم نمیدونم چمه وگرنه من دارم زندگی میکنم نمیدونم دنبال چیم

به نظرم رو خودت تمرکز کن به آدما فرصت بده منم الان دو روزه کات کردم حالم خوب نیست چون عاشق بودم ولی ...

شرایط شما متفاوته طولانی مدت بودی باهاش امیدوارم اکر قسمتته برای ازدواج برگرده اکر نه آدم خیلی مناسب سر راهت قرار بگیره

دقیقا برا ما اول ش اینحوری شد سال آخر برعکس شد من میخواستم اون نه خیلی حس بدیه (:

آره متاسفانه اصلا زندگی این آدم دیگه به من ربطی نداره مغزم رفته یه آزمون خیلی مهمم دارم