دوستان من بای ه پسری دوستمم رل نه ها دوست اصلا حسیم بینمون نیس البته فک کنم از طرف اون باشه چند باری رفتیم بیرون سری قبل ک رفتیم کافه خواستم حساب کنم اخرش نزاشت بعدع کلی تعارفو اینا گفت سری بعد تو حساب کن حالا این سری ک میخوایم بریم خودم بلند شم کارت بکشم یا بدم دستش بگم از کارت من بکش میگم شاید زیاد ظاهر جالبی نداشته باشه مثلا من ماله اونو حساب کنم کارتو بدم به خودش بلند شه ک مصلا اون داره حساب میکنه چیی کنم
ببین دوستم هست دوست اونم هست درواقع دوست من و دوست اون باهم نامزدن خب دوست منو نامزدش حساب کرد حالا چن سری ماهم باهاشون رفتیمو فک کنم این پسره از من خوشش اومده چون سری قبل بلند شد حساب کرد بعد بهم گفت حساب کردیی دیگه نیاو اینا کلی تعارف و اینا اخرشم گفت خب سری بعد تو حساب کن حالا اینس ری من دقیقا بگووو چ کنمم و چی بگم
چرا اینجوریه😂 خب دنگیه دراصل اول اینکه زودتر بلندشو بعد اگه اصرار کرد بگو ناراحت میشم و قر ...
اره دیهنامزد دوستم وظیفشه ماله رفیقمو حساب کرد دراصل من باید ماله خودمو حساب میکردن اونم ماله خودش ولی اون ماله منم حساب کرد میشههه بگی اگ بلند شدم چی بگم بگم من اون اقا هم حساب میکنم چقدر بدم خدمتتون خوبه