2777
2789
عنوان

یه سوالللل

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
گود گود ولی فقطم نباید خرج آدمو بکشن

باشه بای بای😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ببین لحث غرور هست وقتی ام اینو گفته من بودم اگه صمیمی ام بودم ، وقتی اون غذارو حساب کرد و اومدیم بی ...

اخهه ما صمصمی نیستیم و من سریی با عجله درومدم بیرون حتی خودم پیاده رفتم چون دیرم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ینی دوستای دیگتونم هستن و هرکسی دنگ خودشو میده؟ متوجه نشدم 

ببین دوستم هست دوست اونم هست درواقع دوست من و دوست اون باهم نامزدن خب دوست منو نامزدش حساب کرد حالا چن سری ماهم باهاشون رفتیمو فک کنم این پسره از من خوشش اومده چون سری قبل بلند شد حساب کرد بعد بهم گفت حساب کردیی دیگه نیاو اینا کلی تعارف و اینا اخرشم گفت خب سری بعد تو حساب کن حالا اینس ری من دقیقا بگووو چ کنمم و چی بگم

ببین دوستم هست دوست اونم هست درواقع دوست من و دوست اون باهم نامزدن خب دوست منو نامزدش حساب کرد حالا ...

چرا اینجوریه😂

خب دنگیه دراصل

اول اینکه زودتر بلندشو

بعد اگه اصرار کرد بگو ناراحت میشم و قرار بود من حساب کنم 

دیگه خیییلی کش پیدا کرد

هر کی دنگ خودشو بده 

چرا اینجوریه😂 خب دنگیه دراصل اول اینکه زودتر بلندشو بعد اگه اصرار کرد بگو ناراحت میشم و قر ...

اره دیهنامزد دوستم وظیفشه ماله رفیقمو حساب کرد دراصل من باید ماله خودمو حساب میکردن اونم ماله خودش ولی اون ماله منم حساب کرد میشههه بگی اگ بلند شدم چی بگم بگم من اون اقا هم حساب میکنم چقدر بدم خدمتتون خوبه