2777
2789

الهی خدا به دلت آرامش و شادی بده 

ببین برای همه آدمها تو مقاطع مختلف زندگی مشکلاتی پیش میاد که غیرقابل تحمل هستن ولی واقعیت اینه که بدترین چیزها هم می‌گذرن 

من روزی که جواب نمونه برداریم اومد معلوم شد توده بدخیم سرطانی دارم تموم دنیا رو سرم خراب شد و فکر می کردم تحمل این وضعیت و ندارم و اگه همین الان بمیرم بهتره 

ولی الحمدلله الان چند سال از اون روزهای سخت گذشته 

سختی ها موندنی نیستن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

همین الان زنگ بزن ۱۴۸۰ 

فقط حرف بزن 

مشاوره رایگانه 

حرف بزن سبک شه دلت

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریخت همش بوخدا😑😐😐😬

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خواهر من نکن بخدا پشیمون میشی بردار من خودکشی کرد ب خواب مادرم اومد گفت ی لحظه عصبی شدم نکن نکن ...

اینده ای ک پدر مادرم پشتم نیستن اصلا مهم نیستم براشون 

از ایک افسرده شدمو خوب نمیشم 

از ایک ی نامزد دارم دلم میسوزه براش ....

😭😭اصا نمیدونم دارم چیکار میکنم

دیگه بدتر از من که نیستی توهفت سالگی بم تجاوز شده 

تا 14 سالگی هم فک و فامیل دستمالیم میکردن

هیچ دوستی هم ندارم 24ساعته تو اتاقمم

تازه بعد همه ی اینا تا اینجا رسیدم اگه جا من بودی صدبار رفته بودی اون دنیا

حالا اونجام خبری نیست نکیر منکر و عزرائیل جرت میدن

بمون همینجا با دردات بساز😂😂😂

غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد..
اینده ای ک پدر مادرم پشتم نیستن اصلا مهم نیستم براشون  از ایک افسرده شدمو خوب نمیشم  از ...

خخخخخخب خخخخخب میبینم که تو هم سرنوشت منو داری 

دیشب داستان زندگیم رو نوشتم 

تاپیک داستان تلخ زندگی منو حتما بخون 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
اینده ای ک پدر مادرم پشتم نیستن اصلا مهم نیستم براشون  از ایک افسرده شدمو خوب نمیشم  از ...

من‌از ۱۷ سالگی تنها بار اومدم

الانم تنها زندگی میکنم

فک کن تنهایی تو این کره  ی خاکی

من فدای خونواده م شدم

جوانیم  رفت

افسرده هم هستم

اما راهش خودکشی نبست

تلااش کن پیشرفت کن

ب فکر  این باش قراره مادر بشی

زندگی کنی

خوش باشی

مشکلت چيه عزیزدلم

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
الهی خدا به دلت آرامش و شادی بده  ببین برای همه آدمها تو مقاطع مختلف زندگی مشکلاتی پیش میاد که ...

من این و تو چندتا تاپیک دیگه هم گفتم، چند تا کارشناس معتبر گفتن اگر کسی خودکشی کنه علاوه بر مجازات و عذاب گناه خودکشی، تا ابد در همون احساس بد و وضعیت سختی که به سبب اون خودکشی کرده باقی می مونه، یعنی بعد از مرگ اصلا رنگ آرامش و راحتی رو نمی‌بینه و همش در حالت عذاب هست، کارشناسه می گفت اگه تو اطرافیانتان کسی خدای نکرده خودکشی کرده خیلی براش خیرات کنین چون اون دنیا خیلی وضعش بده و همش درحال سختی و عذاب هست

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
الهی خدا به دلت آرامش و شادی بده  ببین برای همه آدمها تو مقاطع مختلف زندگی مشکلاتی پیش میاد که ...

اصلا حالم خوب نیست اصلا 

فکرش بکن یه دختر ۱۸ ساله.از بس فکر کرده سکته بکنه 

اخه چرااا.

حق مننیست 

قبلا زنگ زدم این مشاورا همچیو.میزارن تقصیر خودم

حتما تاپیکمو بخون 

آخر داستانت قشنگه اگه خودت بخوای