2777
2789
دیگه بدتر از من که نیستی توهفت سالگی بم تجاوز شده  تا 14 سالگی هم فک و فامیل دستمالیم میکردن ...

شما چقدر انسان قوی و محکمی هستی، واقعا آفرین. زندگیت رو بساز طوری که همه اونایی که بهت بی احترامی و تجاوز کردن حسرت وضعیتت رو بخورن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن با خودت، اغلب کسانی که خودکشی میکنن بعد انجام این عمل به شدت پشیمون میشن، نکن خواهشا!  با ...

🥺دلم میخاد با بلای طبیعی بمیرم ک حتی کسی نفهمه چقد درد تو دلمه

همه آدما تو زندگیشون سختی دادن، اگه قرار باشه خودکشی کنن که سنگ رو سنگ بند نمیشه...

سخت نگیر زندگی همه سحتی داره، حتی من که دارم این حرفو به شما میزنم

ولی خودکشی راهش نیست

↑عمودیـ راهـ میرمـ تا افقـ دارهـ زندگیمـ ↑
اصلا حالم خوب نیست اصلا  فکرش بکن یه دختر ۱۸ ساله.از بس فکر کرده سکته بکنه  اخه چرااا ...

از مشاورهای خوب کمک بگیر 

ببین حقیقت این هست که حتی اگر بهترین خانواده و صمیمی ترین دوستان هم کنارت باشن، این فقط خودت هستی که می تونی به خودت کمک کنی، روزانه پیاده روی کن، به خودت انرژی مثبت بده، تو تازه اول زندگی هستی هنوز کلی زیبایی ها هست که منتظرت هستن تا تو بری و تجربه شون کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
شما چقدر انسان قوی و محکمی هستی، واقعا آفرین. زندگیت رو بساز طوری که همه اونایی که بهت بی احترامی و ...

آره خیلی قوی ام

و معتقدم باید با هر آدمی و هر مسئله ایی که روزگار سر راهت میذاره تمرین کنی آدم بزرگتری بشی😊

غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد..
🥺دلم میخاد با بلای طبیعی بمیرم ک حتی کسی نفهمه چقد درد تو دلمه

ببین من کاملا درکت میکنم، چون منم دقیقا مثل خودت افسردگی شدید دارم و هر روز به خودکشی فکرمیکنم

تا همین یک ماه پیش تا مرز انجام دادنش رفته بودم، ولی میدونم کار درستی نیست، الان هم دارو ضدافسردگی میخورم

ببین مسئله اینه که با خودکشی مشکلاتمون حل نمیشه که هیچ اون دنیا باید صدبرابر اینجا هم عذاب بکشیم

پس اگه مشکلی داریم باید از خدا کمک بخوایم از اون بخوایم برامون حلش کنه چون واقعا هیچ راهکار بهتر دیگه ای وجود نداره

کسی که قرص به دست منتظره خودکشی کنه یاد نی نی سایت و تاپیک نمیوفته  تا تقی به توقی میخوره خودک ...

ببین من  با اطرافیان نمیخام درد دل کنم

حس بدی دارمممم خیلییی بد 

میخام منصرف بشم ولی دلیل برای منصرف شدن نمیبینم 

میخام ببینم شماها چی میگید