2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

476 بازدید | 46 پست

بچه ها من با یکی اشنا شدم ۳۸سالشه بهشم گفتم برا ازدواج باهاش صحبت میکنم از همون اول گفته عاشقت شدم گل برام میخره نمی دونم راست میگه یا نه بعد چند بار که دیدمش ازم درخواست رایطه کرده و میگه چه اشکالی داره قبل ازدواج میگم بیا خواستگاری یه قدم بردار بعد این حرفارو بزن میگه من قبلا تجربه بدی داشتم تا ۶ماه با کسی حرف نزنم ازدواج نمیکنم به نظرتون باهاش ادامه بدم ؟اگه برم بیرون ببینمش تو این مدت ممکنه اتفاقی بیوفته به نظرتون داره دروغ میگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد هوس

من بهش گفتم باشه 6ماه ادامه میدم ولی بدونه دیدار اگه هم بیام ببینمت تو جمع دوستامون باشه اونم قبول کرد و میگه من اگه اون خرفارو زدم از رو هیجان بوده به نظرت راست میگه؟ادامه بدم یا میخواد خرم کنه😂

اه اه

خودت چن سالته

خام نشی ی وقت☹🤦‍♀️

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

چه جراتی داری دختر معلومه دنبال چیه

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
رابطه 😱😱  خب دیگه خودش گفته برا چی میخوادت. خام نشی فقط

من بهش گفتم باشه 6ماه ادامه میدم ولی بدونه دیدار اگه هم بیام ببینمت تو جمع دوستامون باشه اونم قبول کرد و میگه من اگه اون خرفارو زدم از رو هیجان بوده به نظرت راست میگه؟ادامه بدم یا میخواد خرم کنه😂