2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر هم می خواهی ادامه بدهی بگو باید فامیل دوطرف درجریان باشند اگر اطلاع خانواده ها را قبول کرد ...

خب بهش گفتم گفت تا من مطمعن نشم از طرفم با خانواده ام صحبت نمیکنم شاید اشتباه کرده باشم اون کسی که میخواسم نباشیم 

نمیدونم، به نظر خودت آدم سالمیه؟  معمولاً از روی هیجان هم کسی اون اول حرف رابطه رو نمیزنه.&nbs ...

اره منم تعجب کردم از اون ورم سنش طوری نیست که دنباله دختر بازی باشه

اره منم تعجب کردم از اون ورم سنش طوری نیست که دنباله دختر بازی باشه

دختر بازی سن و سال داره مگه؟ پیرمرد نود ساله هم که یه پاش لب گوره هم ممکنه این کارو کنه

تولدتون دلیل توبه ی خداست

خب بهش گفتم گفت تا من مطمعن نشم از طرفم با خانواده ام صحبت نمیکنم شاید اشتباه کرده باشم اون کسی ...

بگو ببخشید من نیستم وبگو قرار نیست من یا شما خودمون را به هم تحمیل کنیم وبعد من از رابطه پنهان کاری خوشم نمیاد. 

اینکه میگه بخاطر،هیجان گفتم حرفه فقط. میدونه گند زده مجبوره اینو بگه دیگه.. خلاصه این ادم خیلی سمی ...

اره یا خیلی منگوله یا از اون مارمولکاس که بر حسب سنش بعید میدونم منگول باشه

بگو ببخشید من نیستم وبگو قرار نیست من یا شما خودمون را به هم تحمیل کنیم وبعد من از رابطه پنهان کاری ...

یعنی اصلا باورم نمیشه دروغ گفته باشه اینقد بهم محبت میکنه و گل میخره بعد فک میکنم میگم یه ادم چقدر میتونه فیلم بازی کنه اخه🤦‍♀️

اینکه میگه بخاطر،هیجان گفتم حرفه فقط. میدونه گند زده مجبوره اینو بگه دیگه.. خلاصه این ادم خیلی سمی ...

اینقد برام گل خریده و محبت کرده یعنی باید بره بازیگر بشه اگه واقعا همش دروغ بوده🤦‍♀️

یعنی اصلا باورم نمیشه دروغ گفته باشه اینقد بهم محبت میکنه و گل میخره بعد فک میکنم میگم یه ادم چقدر م ...

عزیزم هنوز آدم ها را نشناختی که خودشون را امام زاده جا می زنن حواست باشه. از این همه محبت وگل خریدن هاش باید بهش شک کنی. 

اینقد برام گل خریده و محبت کرده یعنی باید بره بازیگر بشه اگه واقعا همش دروغ بوده🤦‍♀️

اگه میخای مطمئنی شی همونجوری ک گفتم یکم بیشتر بشناسش.فقط جاهای شلووغ قرار بزاررر.

بعد ی مدت همچی دستت میاد.

عزیزم هنوز آدم ها را نشناختی که خودشون را امام زاده جا می زنن حواست باشه. از این همه محبت وگل خریدن ...

اره بدونه شناخت اونم غیر طبیعیه این همه عشق و علاقهمرسی عزیزدلم بابته راهنمایت😍😘

اگه میخای مطمئنی شی همونجوری ک گفتم یکم بیشتر بشناسش.فقط جاهای شلووغ قرار بزاررر. بعد ی مدت همچی دس ...

اره همین کارو میکنم خودشم اکه هدفش رابطه باشه نه اردواج خسته میشه مرسی عزیزدلم😍😘