2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 46 پست
من بهش گفتم باشه 6ماه ادامه میدم ولی بدونه دیدار اگه هم بیام ببینمت تو جمع دوستامون باشه اونم قبول ک ...

میخای یکم بیشتر اشنا شو ولی وااقعا هیچ جا باهاش تنها نشو ها اصلا.

توی پارک و کافه  اینا قرار بزار تهشم خودت برو خونه 😂

من بهش گفتم باشه 6ماه ادامه میدم ولی بدونه دیدار اگه هم بیام ببینمت تو جمع دوستامون باشه اونم قبول ک ...

ببین اگر هم می خواهی ادامه بدهی بگو باید فامیل دوطرف درجریان باشند اگر اطلاع خانواده ها را قبول کرد راست میگه والا دروغ میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا دروغ میگه وشیاد است فریبش را نخوری. 

من بهش گفتم باشه 6ماه ادامه میدم ولی بدونه دیدار اگه هم بیام ببینمت تو جمع دوستامون باشه اونم قبول کرد و میگه من اگه اون خرفارو زدم از رو هیجان بوده به نظرت راست میگه؟ادامه بدم یا میخواد خرم کنه😂

نمیدونم، به نظر خودت آدم سالمیه؟ 

معمولاً از روی هیجان هم کسی اون اول حرف رابطه رو نمیزنه. 

این خیلی هوله به نظرم

زمینی که دریای خون مظلوم بر آن جاریست، روزی ظالم را خواهد بلعید.

همه پسرا مردا یکم هوس تو وجودشون هست بعضی ها بیشتر بعضی ها کمتر 💔اینی ک از الان اینجور میگه قضاوتش ...

اره هنوز هیچی نشده بعد مه بهش گفتم نمی تونم گفت باشه هر چی تو بگی من هر حرفی زدم از رو هیجان بوده چون تا حالا به هیچ کس همچین حسی نداشتم

این کثافت ها مخ زنی می کنن اول درخواست رابطه آنال میدن وبعد رابطه واژنی وبعد چند ماه که عشق وهوس شون ...

اره اخه این چه درخواستیه خودشم میگه ازت رابطه میخواستم ولی الان نمیخوام هر موقع تو گفتی 

تنها موجوداتی هستن که ازرو بعضی کلماتشون کپی کرده خدا تومغزشون گنجونده ۹۰ درصدشون تو برخورد با زنا یجورن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من ۳۰سال خودمم موندم خودشم میگه من ازت رابطع میخواستم ولی الان نمیخوام به خرفی از رو هیجان زدم 

😂😂😂🤦‍♀️

نمیدونم‌والا ولی باهاش بیرون نرو☹🤦‍♀️

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
این بگیر نیست به محض اینکه رابطه داشته باشه باهات فرداش بلاکی منتظر فرصته

بهم میگه من به خاطر هیجان این حرف و زدم اول رابطه میخواستم ولی الان اصلا نمیخوام 

اره اخه این چه درخواستیه خودشم میگه ازت رابطه میخواستم ولی الان نمیخوام هر موقع تو گفتی 

خب کسی که قصدش ازدواج باشه به طرف مقابلش لباس عروسی می پوشاند نه اینکه بخواهد لباسش را بکند محکم باش حرف بزن بگو من تنها با اطلاع خانواده ها نامزد میشم برای مدت چند ماه برای شناخت بیشتر بعد که عقد کردیم اونوقت حرف رابطه میزنیم.