2777
2789
عنوان

بهترین مارک سرویس قابلمه چیه.؟ 🤔

224 بازدید | 13 پست

شما چه مدلی دارین.  دوستان؟ 

گرانیتی چه مارکی خوبه؟ 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

لایف اسمایل خیلی خوبه ولی نمیدونم بهترینه یا نه

این همه لحظه برای خندیدن داشتیم... چرا لبخندمان را از هم دریغ کردیم؟ چرا دو دستی روزهای خوبمان را بغل نکردیم؟ما که میدانستیم خوشی ها میمیرندو غم میماند و غم!چرا میان خوشی نمُردیم؟ما سزاواریم!حالا که صورتمان خط افتاده،حسرت می خوریم...؟مایی که صورت مادربزرگ را دیده بودیم... چین و چروک و حسرت را دیده بودیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم 😍❤️

خواهش عزیزم

این همه لحظه برای خندیدن داشتیم... چرا لبخندمان را از هم دریغ کردیم؟ چرا دو دستی روزهای خوبمان را بغل نکردیم؟ما که میدانستیم خوشی ها میمیرندو غم میماند و غم!چرا میان خوشی نمُردیم؟ما سزاواریم!حالا که صورتمان خط افتاده،حسرت می خوریم...؟مایی که صورت مادربزرگ را دیده بودیم... چین و چروک و حسرت را دیده بودیم...
قابلمه من مارک ریلکس ،ده ساله استفاده میکنم عالیهه.ساخت المان

چه خوب

الان توی بازار موجوده؟ 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
تفلون تابان  چدن داخل سرامیک دارم دسینی  از هردو بسیار راضیم

مرسی عزیزم 😍💖

نمیدونم🤔،ولی اگر پیدا کنی مرگ ندارن،مادرشوهرم هر سال  یه مارک میگیره ولی سه سوت همه کنده وداغو ...

👌🏻👌🏻