2777
2789
عنوان

معلما بیاین

810 بازدید | 49 پست

اول بگم تو کل فامیل یدونه معلمم ندادیم پس به من ربطی نداره این مسئله ولی بهرحال کلی معلم بوده که حق دارن به گردنم پس نمیتونم این حد از توهین رو بپذیرم معلمی واقعا شغل سختیه حتی با همون موبایل معلمای با جدانی که روز تا شب پشت لپ تاپ و گوشی میگذرونن و چشماشون کلی آسیب دیده تو این دوسال و اینکه این دوست عزیزمون حقوق زیر ده تومن معلما رو میبینه حقوق میلیازدی اون مسئول عوضی که میزنه به جیب و هیچ گوهی هم نمیخوره رو نمیبینه فقط حقوق ناچیز معلما که هنوزم زیر ده تومنه یعنی زیر خط فقر شده خار چشمش😖🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز راست گفته ریپلای نکنی به شدت مخالفم با حقوقی که برای مفت خوردنه. دیگه هر کاری زحمت داره معلمی هم خیلی راحته نسبت به شغلای دیگه راحته یک سوم سال سر کار نمیرن

ببین کلا تو جامعه اینطوریه هرکس فک میکنه شغل خودش سختترین شغله و بقیه دارن مفت خوری میکنن

این هجمه فقط به معلما نیس به طلبه ها،پرستارا،پزشکا و...هست

کارمندا میگن شغل ازاد راحته پول مفت در میارن ولی خبراز استرس و ریسک بالاش ندارن

شغل ازادی ها هم میگن کارمندی راحته درحالی که از حجم کار زیاد و حقوق کمشون خبر ندارن...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

کلا زنای ایرانی خیلی حسودن

من باورم نمیشد تا به چشم دیدم ثابت شد بهم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

همه مشاغل محترم هستن. واقعا حقوق های ۶-۷ تومنی کفاف زندگی رو نمیده

من ولی یه چیزی میگم. اینکه حقوق معلم ها کمه حرفی توش نیست اماااا خیلی کارمندهای دیگه هم همین حقوق رو بدون تعطیلات تابستانه و کار در تمام ایام سال دارن. 

پس حق اونا چی؟؟؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

اصلا اینا ب کنار.

وقتایی ک امثال ایشون پی خوشگذرونی و خورد و خوراکشون بودن اونایی ک معلم شدن شب و روز رو بهم گره زدن ک درس بخونن و قبول بشن... الانم وقتشه ی ذره هم اینا خوشی کنن. ک البتع چندان پولی هم نمیدن ک بخاییم خوشی کنیم

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
اصلا اینا ب کنار. وقتایی ک امثال ایشون پی خوشگذرونی و خورد و خوراکشون بودن اونایی ک معلم شدن شب و ر ...

دقیقا

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

آقا هنوز ک چیزی ندادن، همه زورشون اومده کاش همون قدر ک گفتن میدادن حداقل ،الان رو حقوق شوهرم یه تومن اضافه میشه با کسورات میشه ۷تومن ،خدایی آدمای حسود چقدر زیاد شدن 😒

با دلای مهربونتون برا سلامتی مامانم یه صلوات بگین❤️
همه مشاغل محترم هستن. واقعا حقوق های ۶-۷ تومنی کفاف زندگی رو نمیده من ولی یه چیزی میگم. اینکه حقوق ...

اونام اعتراض کنن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."