2777
2789
عنوان

معلما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 49 پست
جز همون خانمایی هستن ک تو اینستا ویساشون پخش میشه چطوری با بچه هاشون حرف میزنن و حوصله ندارن حتی ۲ ...

آره خودشون نمیتونن بچهاشونو تحمل کنن

خب معلم بیکار نیس که

منم معلمای مفت خور داشتم که واقعا تدریس نمیکردن وقت نمیزاشتن

اما معلمای خوبم داشتم که کلاسشون به خوبی برگزار میشد و نتیجه میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خودشون نمیتونن بچهاشونو تحمل کنن خب معلم بیکار نیس که منم معلمای مفت خور داشتم که واقعا تدریس ...

اره تو هر صنفی بد و خوب هست

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
والله من خودم درسته هنوز نمیشه گفت معلمم  دانشجو معلم ولی بخدا امتحانای نهاییم رو تو ماه رمضو ...

خب مگه دانشجوهای سایر رشته ها درس نمیخونن یا سختی نکشیدن؟  یجوری میگید انگار فقط معلم ها درس خوندن

طرف دکترا داره دانشگاه معتبر که از معلم لیسانس خیلی بیشتر و سخت درس خونده ولی بخاط مشکلات جامعه بیکاره.

پس هرکی معلمه شاخ غول نشکسته

هرکی هم بیکار مونده درس نخونده و زحمت نکشیده نیست.

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
دکترا چی؟ اونام زیاد سرکار نمیرن ولی چندین برابر معلما حقوق و دریافتی دارن

منم قبلا همين نظرو داشتم ولي پزشكا 12 سال از اول درس خوندن چقدر زحمت كشيدن تا پزشكي قبول شن، بعد از اون 17 سال درس خوندن تا فوق تخصص گرفتن

يه پزشكي هست كه ميرم پيشش، صبح از ساعت 7 بيمارستانه تا 1 ظهر، ساعت 2/5 مطبش بازه تا 10 شب، پنج شنبه ها هم ميره تهران بيمار ميبينه چون پزشك خيلي حاذقيه و كلي كار ديگه كه اگه بگم مغز هر ادمي سوت ميكشه

اينا كي از زندگيشون لذت ميبرن، اگه هم لذتي هست ماله خانوادشه نه خودش، به نظرم پزشكا هم خيلي گناه دارن تازه بايد تا اخر عمر درس بخونن و خودشونو اپديت كنن

همه مشاغل محترم هستن. واقعا حقوق های ۶-۷ تومنی کفاف زندگی رو نمیده من ولی یه چیزی میگم. اینکه حقوق ...

اخع ببین معلم با روح و روان و تربیت بچع مستقیم سروکار دارع

ساختع شدن شخصیت بچه ها زیر دست معلمع

تک تک رفتار و گفتار معلم زیر ذره بین بچه هاست

ازاین نظر خیلی خیلی حساس تراز وقتیه که مثلا با دستگاه یا چیرای دیگه ادم سروکار داره

ولی خب متاسفانه تو گزینش معلما سخت گیری نمیشه خیلی از ادمای نالایق میان معلم میشن و این حقوقی عم میگیرن براشون زیاده

البته معلم وظیفه شناس کم نداریم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دکترها زیاد سرکار نمیرن؟؟؟ حد اقل ۴-۵ ساعت مطب عستن. شیفت های بیمارستان شیفت شب. نصف شب خوابن بخا ...

خب معلمام ۴ .۵ ساعت مدرسن 

با بچه ها سر کار و دارن

ی بچه یاد نگیره مجبورا چندین و چند بار تکرار کنن

اضافی کارهاشونو میارن تو خونه و قاطی زندگی شخصیشون میکنن

من میدونم دکتر ها باالطبع شغلشون و سختی هاش حقوق بیشتری دارن ولی همین دکتر هام از همین معلما هستن ک یاد میگیرن و پیشرفت میکنن 

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
خب مگه دانشجوهای سایر رشته ها درس نمیخونن یا سختی نکشیدن؟  یجوری میگید انگار فقط معلم ها درس خو ...

من چنین جسارتی نکردم

درس میخونن ولی اینکه شغلی ندارم مقصر معلما نیستن مقصر جامعه هست ک بازار کاری نداره

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
منم قبلا همين نظرو داشتم ولي پزشكا 12 سال از اول درس خوندن چقدر زحمت كشيدن تا پزشكي قبول شن، بعد از ...

وای دقیقاااا

من شاهد درس خوندن دخترعموهام بودم میدونمرچقد سختی کشیدن

مردم فقط پول ویزیتی که میدنو میبینن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم قبلا همين نظرو داشتم ولي پزشكا 12 سال از اول درس خوندن چقدر زحمت كشيدن تا پزشكي قبول شن، بعد از ...

من نیدونم چقدر کارشون ب مراتب سخت تر و طاقت فرسا تره ولی منظورم این بود ک هرکس بالتبع شغلش درامد داره و نباید نادیده گرفت زحمت هاشونو

اخع ببین معلم با روح و روان و تربیت بچع مستقیم سروکار دارع ساختع شدن شخصیت بچه ها زیر دست معلمع تک ...

این ها در حد حرفه واقعا.

اکثر معلم ها فقط کتاب درسی رو تدریس میکنن

من خودم معلم هایی داشتم که روی شخصیت و انگیزه هام اثر گذار بودن ولی الان ازون جنس معلم ها نایاب شده.

ضمن اینکه هر شغلی یه پایگاهی داره یه ارزش و جایگاهی داره.

و تو کشور ما خیلی از مشاغل دیگه هم متناسب با جایگاه واقعی و بین المللی خودشون دریافتی ندارن.

ولی چون معلم ها تعدادشون زیاده صداشون شنیده شد.

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
آره خودشون نمیتونن بچهاشونو تحمل کنن خب معلم بیکار نیس که منم معلمای مفت خور داشتم که واقعا تدریس ...

معلم هایی که مفت خورن از همون اول مفت خور بودن

از همون اول به خاطر حقوق فرهنگیان و راحتی و آسایش خودشون خواستن معلم بشن بدون یه ذره احساس مسئولیت و دلسوزی نسبت به بچه های مردم

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

من نیدونم چقدر کارشون ب مراتب سخت تر و طاقت فرسا تره ولی منظورم این بود ک هرکس بالتبع شغلش درامد دار ...

ميدونم عزيزم 

معلمي هم خيلي سخته،مثلا يه دبير رياضي توي يه كلاس 30 نفره ميره، يكي هنر، يكي شيمي، يكي فيزيك و.. دوست داره ولي بايد به همه رياضي رو ياد بده

يكي حفظياتش خوبه ولي بايد بهش رياضي رو هم ياد بده و هزاران مشكل ديگه

ادراره كردن كلاس كه واقعا طاقت فرساست مخصوصا پسرا

نظر من اينه كه اين حقوق براي معلم هاي زحمتكش خيلي كمه ولي واسه يه سرياشون زياديه

وای دقیقاااا من شاهد درس خوندن دخترعموهام بودم میدونمرچقد سختی کشیدن مردم فقط پول ویزیتی که میدنو ...

اره والا نميدونن يه پزشك30 زحمت كشيده تازه اوضاعش بهتر شده

بعضي از مردم خيلي نمك نشناسن