اول بگم تو کل فامیل یدونه معلمم ندادیم پس به من ربطی نداره این مسئله ولی بهرحال کلی معلم بوده که حق دارن به گردنم پس نمیتونم این حد از توهین رو بپذیرم معلمی واقعا شغل سختیه حتی با همون موبایل معلمای با جدانی که روز تا شب پشت لپ تاپ و گوشی میگذرونن و چشماشون کلی آسیب دیده تو این دوسال و اینکه این دوست عزیزمون حقوق زیر ده تومن معلما رو میبینه حقوق میلیازدی اون مسئول عوضی که میزنه به جیب و هیچ گوهی هم نمیخوره رو نمیبینه فقط حقوق ناچیز معلما که هنوزم زیر ده تومنه یعنی زیر خط فقر شده خار چشمش😖🤕
دوست عزیز راست گفته ریپلای نکنی به شدت مخالفم با حقوقی که برای مفت خوردنه. دیگه هر کاری زحمت داره مع ...
دقیقا منم نظرم همینه
هیچ توهینیام نمیکنم ک ب کسی بربخوره
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
دوس دارم بدونم اونایی که از این حرفا میزنن شغل و حرفشون چیه؟سروکله زدن با بچه ی کودنشون هست حتما
جز همون خانمایی هستن ک تو اینستا ویساشون پخش میشه
چطوری با بچه هاشون حرف میزنن و حوصله ندارن حتی ۲ ساعت به بچه هاشون درس بدن
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ولی امان از اون معلمایی که با پارتی رفتن سرکار و لیاقت معلم شدن رو ندارن و اون دسته از معلمایی که سواد تدریس ندارن حتی رنگ دانشگاه رو هم به چشم ندیدن ولی معلم شدن......
این حقوق خیلی زیاده براشون
تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
ولی بخدا امتحانای نهاییم رو تو ماه رمضون میدادم هم روزه میگرفتم هم درس میخوندم اونوقت دوستام راحت میگفتن نمره قبولی بگیریم بسه الان طبیعیه ک اونا بگن تو پول مفت میگیری ولی نمیدونن اون شبا چ قدر سخت میگذشت
بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
فکر میکنید کار معلم ساده است بابا شما یه بچه تو. خونه دارید گاهی کفری میشید وحتی می خواهید سربه تنش نباشه ولی همین معلم در یک کلاس ۴۵ تا از اینا با فرهنگها وتربیت ها متفاوت دارد یه روز برو اینو را فقط ساکت کن ببین چقدر فرسوده میشی نزنید حرفی را که نمیدونید.
کردن خیلی قبل از معلم ها ولی کسی صداشون نمیشنوه. این خودش یه ظلم بزرگه
حق اعتراض برا همس
اینجا صدای خیلی ها شنیده نمیشه
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."