2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بارداری بودی انشالله بیا بگو بهمون ذوق کنیم 🥰

حتما ميام خبر ميدم از همگيتونم ممنونم سر صبح بود واقعا نميتونستمم به كسي بگم اگه اينجا نبود ميتركيدم هم خوشحالم هم ميترسم درست نباشه اخه هنوز تخمدانام درد ميكنه دم به دقيقه منتظرم پريود شم

كلا بگم اصلا باورم نميشه

بارداری عزیز دلم مبارکت باشه مامانی💋💋

اي خدا از دهنت بشنوه اگه بشه كه عالي ميشه

من بعد از پريودي قبليم رفتم دكتر گفت حركت اسپرم ضعيفه فقط اي وي اف

تازه يه سپتوم خفيفم داري بايد بياي عمل كني كه برا اي وي اف باعث سقط نشه حتي بهم نوبت عملم داد

بعد همون رفتيم پيش دكتر اورولوژي خدا عمرش بده گفت اونقدم وضعتون بد نيست دارو داد تا دوماه استفاده كنيم بعدش بريم اي يو ايي چيزي

يعني برام واقعا مثل معجزه اس چون همسرمم از همين ماه تازه شروع كرده به دارو خوردن

واسه همين همش شك دارم به نتيجه بيبي تو روخدا دعا كنيد واسم درست باشه

اي خدا از دهنت بشنوه اگه بشه كه عالي ميشه من بعد از پريودي قبليم رفتم دكتر گفت حركت اسپرم ضعيفه فقط ...

ایشالل ک درسته عزیزم منم همسرم الان شش ماهه دارو میخوره برای حرکت اسپزمش امپول سینال اف و هاش سی جی میزنه و بعد این ماه قرار بود بریم برای ای یو ای که دیدم باردار شدم این ماه عزیزم 

پیش خدا کاری نیست هرچی صلاحته گلم 

برام دعا کن قلب نینیم به سلامت بزنه من پارسال مرداد ماه ی سقط شش هقته ای داشتم بتا رشد ندلشت. این ماه بیبی چک زدم و ازمایش رفتم روز هفت تاخیرم بتا ۲۰۴۸ بود شکر خدا 

دعا کن لکه بینی نگیرم و تا هفته هشت برم سونو قلبش بزنه

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
ایشالل ک درسته عزیزم منم همسرم الان شش ماهه دارو میخوره برای حرکت اسپزمش امپول سینال اف و هاش سی جی ...

اي جانم خداروشكر

نگران نباش خدا خيلي مهربونه ايشاالله ازمايشا و سونو هات عالي ميشه بعدم به سلامتي تودليتو بغل ميگيري

من كه از صبح دارم براهمه  ماماناي منتظر دعا ميكنم

ايشاالله همشون حاجت روا بشن