2821
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 71 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۸۰ درصد بارداری ولی ممکنه تاثیر قرص هم باشه بعضی هاشون هورمون بارداری دارن اگه قرصی مصرف نکردی پس مب ...

منفورمين ميخورم ولي تو اين سه سال مصرف ميكردم ولي هروقت بيبي زدم منفي بوده اين اولين باره

نه زود نیس چون گذشته از موعدت.بعد اینکه آزمایش خون زودتر از بی بی چک نشون میده .منظورم اینکه که بارداری اول تو خون بعد تو اداره الان برا شما تو ادرار کمرنگ نشون داده اگه باردار باشید حتما تو آزمایش خون نشون میده.  انشالله باردار باشید برا منم دعا کنید 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
منفورمين ميخورم ولي تو اين سه سال مصرف ميكردم ولي هروقت بيبي زدم منفي بوده اين اولين باره

خب پس انشاالله بارداری عزیزم فقط یه چند روز صبر کن بعد بی بی بزن

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

عزیزم به نظر منکه بارداری. 

مبارکت باشه انشالله😘🌹

برو آزمایش بده حتما نشون میده. 

منم همیشه سندروم پیش از قاعدگی داشتم. ماهی که باردار شدم، اصلا قبل پریود دل‌درد و سینه درد و اینطور چیزا نداشتم. جالبه منم همون ماه که واکسن زدم باردار شدم.

نه زود نیس چون گذشته از موعدت.بعد اینکه آزمایش خون زودتر از بی بی چک نشون میده .منظورم اینکه که بارد ...

ايشاالله همه منتظرا به چيزي كه ميخوان برسن منو شماهم كنارشون 

عزیزم به نظر منکه بارداری.  مبارکت باشه انشالله😘🌹 برو آزمایش بده حتما نشون میده.  ...

چه خوب مرسي كه اينقدر اميدوارم كردي عزيزم🥰🥰🥰🥰ايشاالله ني نيتو زود بغل بگيري

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز