2821
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 71 پست
🥰🥰🥰 فقط من تخمدانام و كشاله رانم تير ميكشه همش با خودم ميگم الانه كه پريود شم😜😜طبيعيه؟؟؟

آره،خیلیا اینطوری هستن.البته من خودم هیچ علائمی نداشتم.بنظرم فردا برو تست بارداری بده،انشاالله که مثبته،بعد با جواب آزمایشت برو پیش متخصص زنان اگه لازمه بهت راهکار بده یا دارو بهت بده.اینکه میگم فردا برو آزمایش واسه این میگم که بتونی دردات رو تسکین بدی.آخه،این رو من و شما و خیلیها که برای بارداری به مشکل خوردن یا با هزار زحمت و بدبختی بچه رو نگه داشتن درک میکنه.

آره،خیلیا اینطوری هستن.البته من خودم هیچ علائمی نداشتم.بنظرم فردا برو تست بارداری بده،انشاالله که مث ...

اره واقعا ادم دوست داره باچنگ و دندون نگهش داره

دردش ازار دهنده نيست ميترسم مشكل ديگه اي باشه وگرنه تحمل اون يه ذره تيركشيدنو دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اينم عكس بيبي چكم😅😅😅

مثبت تر از این نمیشه دیگه مبارکه

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
مثبت تر از این نمیشه دیگه مبارکه

واي مرسي هنوز ازمايش خون ندادم 

راستي يه سوال سن بارداري از اخرين روز پريودي محاسبه ميشه يا از روزي كه احتمالا تخمك گذاريم بوده؟؟؟

2824
2823
2791
2779
2792