2821
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 71 پست

بی بی چکت مثبته 

قربون خدا برم با این معجزه هاش 

مبارکت باشه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره بايد برم واسم دعا كنيد تورو خدا : /discussion/topic/7796529/%d8%a8%d9%8a-%d8%a8%d9%8a-%da%86%d9%83?postId=219119971

انشاالله که مثبت واقعیه.نگران نباش،همون موقع که انتظارش رو نداری همه چی درست میشه.

الان بری مطمئنا بتا بالای 100باید باشه.اون دوستانی که گفتن چند روز دیگه برو آزمایش بده درست گفتن چون اگه تیتر پایین باشه مجدد پزشک میگه برو تکرار کن که ببینه یه رنج صعودی داشته یا نه.ولی وقتی مدتها انتظار میکشی همین که بی بی چک مثبت میشه دوست داری یه آزمایش هم بدی.

اگه یادت بود از من ،جواب آزمایشت هر چی بود خبرشو بده.انشاالله خوش خبر باشی گلم.

انشاالله که مثبت واقعیه.نگران نباش،همون موقع که انتظارش رو نداری همه چی درست میشه. الان بری مطمئنا ...

امروز رفتم بيبي چك ويور گرفتم فردا دوباره ميزنم اگه بازم مثبت بودو مثبت كاذب مديكوري نبود هفته ديگه ميرم ازمايش 

اره حتما خبرشو ميدم به همه ي شما مهربونا كه اينقدر امروز بهم انرژي مثبت دادين 

مثبته گلم.اگه عجله نداری چند روز دیگه برو آزمایش خون،اگه عجله داری امروز یا فردا برو.

من خودم چون برای بارداری به مشکل خوردم ،دقیق روز موعودم بی بی چکم مثل الان شما بود.رفتم سریع آزمایش دادم تیترم 400و خورده ای بود.البته مجدد رفتم آزمایش خون که تیترم صعودی بالا رفته یا نه.ولی همون عدد 400,و خورده ای حس خیلی خوبی برام داشت.

البته یه بی بی چک ماه قبلش برای خواهرم باز کردم که 15روز تاخیر داشت،رفت نمونه بگیره بیاد چک کنه اومد بیرون گفت پریود شده،منم اونو تو پلاستیک در بسته انداختم ماه بعد اتفاقی دقیق روز موعودم چک کردم  که مثبت بود فک کردم بی بی چک مشکل داره،رفتم هم آزمایش دادم هم بی بی چک گرفتم مجدد هم مثبت شد.مال شما هم شک نکن که مثبته.مبارکه مامانی🥰

اينم عكس بيبي چكم😅😅😅

مبارکه بسلامتی حامله ی

جنسیت فندوقم نمیدونم چیه همینجوری رنگ تیکرموصورتی گذاشتم😝😝😝برام دعاکنیدبارداری وزایمان خوبی داشته باشم😘کاربرتازه واردهم نیستم بالای چندسری منو ترکوندن🤔🤔🤔دیگه منونترکونیدا شماره پیدانمیکنم‌عضوبشم😄😄
مثبته گلم.اگه عجله نداری چند روز دیگه برو آزمایش خون،اگه عجله داری امروز یا فردا برو. من خودم چون ب ...

مرسي عزيزم گذاشتم يه چندروز بگذره بعد برم ازمايش خون 

اگه درست باشه كه عاليه ايشاالله خدا دل همه رو مثل من شاد كنه

ممنون گلم.انشاالله خدا بهترینها رو برای شما هم رقم بزنه.

🥰🥰🥰

فقط من تخمدانام و كشاله رانم تير ميكشه همش با خودم ميگم الانه كه پريود شم😜😜طبيعيه؟؟؟

2824
2823
2791
2779
2792