یه جاری دارم اونقدر که حسوده و به من حسودی می کنه داره می ترکه حسود خانوم اینقدر حسود نباش می میری ها یه وقت آخه آدم چقدر حسود به اب خوردن منم حسودی می کنی اینکه می گم حسود دلیل داره من یه بار از همسرم جدا شدم سر جدا شدنم اونقدر خوشحال بود که بال کم داشت پرواز کنه روزی که من داشتم جهیزیه مو می بردم خونه پدرم آهنگ گذاشته بود تو یه مجتمع هستیم صداشو داده بود بالا ولی وقتی من دوباره با همسرم ازدواج کردم و الان خوبیم عزا گرفته بدبخت از من به تو چه ضرری رسیده نمیذاری بقیه بهم سلام بدن بیچاره
اسم بچه شو که چند ماه کوچک تر از دخترمه مثل اسم دخترم گذاشت الان هم که باردارم زود رفته باردار شده همه فهمیدن چون چهار تا بچه داره این پنجمی رو از حسودی به من باردار شده آخه نفهمیده که شرایط شو ندارن نگید شاید ناخواسته بوده که رفته پیش دکتر و به خواست خودش باردار شده الان م از همه می پرسه که اسم بچه شو چی می خواد بذاره که دوباره تقلید کنه
عزیزم امروز شنیدم از مامانم پرسیده اسم شو چی می خواد بذاره که مثل اسم دخترم تکرار کنه
اسم دخترت چیه؟
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
من تا حالا با جاریام هم کلام نشدم احترامشونم نگه میدارم بااسم کوجیک هم صداشون تاحالا نکردم ولی همشون ازمن متنفرن نمیدونم بابت چه کاری انقدرم به خونم تشنه هستن😁