2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂عالی بود

فدات 😂 حالا اسی که تازه عقد نکرده به خودش نگیره یه وقت ولی از بس گفت حسود حسود من یاد این افتادم 🤦‍♀️😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من ک شات گرفتم فردا استوری میکنم 😂😂😂

شات نمی خواست بگیری کلیک میکردی روش دانلود میکردی 🤦‍♀️😂 منم می خواستم استوری کنم ولی یه دوست دارم تازه عقد کرده گفتم یه وقت به خودش میگیره 🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

شات نمی خواست بگیری کلیک میکردی روش دانلود میکردی 🤦‍♀️😂 منم می خواستم استوری کنم ولی یه دوست دارم ...

ن بابا من اتفاقا برا این تازه عقدیا میخوام بزارم خفمون کردن بس عکس حلقه و النگو و عشقی گذاشتن😂😂😂

زندگی زیباست
ن بابا من اتفاقا برا این تازه عقدیا میخوام بزارم خفمون کردن بس عکس حلقه و النگو و عشقی گذاشتن😂😂😂

آره برای تازه عقدیا خیلی عکسای بامزه و معنی دار میسازن یکی هم عکس پای اون مرغه رو یه دست پشمالوی مردونه بود میگفت منم تازه عقد کردم گفتم زشت نباشه عکس دستامونو نذاشتم 😂🤦‍♀️