یه جاری دارم اونقدر که حسوده و به من حسودی می کنه داره می ترکه حسود خانوم اینقدر حسود نباش می میری ها یه وقت آخه آدم چقدر حسود به اب خوردن منم حسودی می کنی اینکه می گم حسود دلیل داره من یه بار از همسرم جدا شدم سر جدا شدنم اونقدر خوشحال بود که بال کم داشت پرواز کنه روزی که من داشتم جهیزیه مو می بردم خونه پدرم آهنگ گذاشته بود تو یه مجتمع هستیم صداشو داده بود بالا ولی وقتی من دوباره با همسرم ازدواج کردم و الان خوبیم عزا گرفته بدبخت از من به تو چه ضرری رسیده نمیذاری بقیه بهم سلام بدن بیچاره
فدات 😂 حالا اسی که تازه عقد نکرده به خودش نگیره یه وقت ولی از بس گفت حسود حسود من یاد این افتادم 🤦♀️😂
اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))
شات نمی خواست بگیری کلیک میکردی روش دانلود میکردی 🤦♀️😂 منم می خواستم استوری کنم ولی یه دوست دارم تازه عقد کرده گفتم یه وقت به خودش میگیره 🤦♀️
اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))
ن بابا من اتفاقا برا این تازه عقدیا میخوام بزارم خفمون کردن بس عکس حلقه و النگو و عشقی گذاشتن😂😂😂
آره برای تازه عقدیا خیلی عکسای بامزه و معنی دار میسازن یکی هم عکس پای اون مرغه رو یه دست پشمالوی مردونه بود میگفت منم تازه عقد کردم گفتم زشت نباشه عکس دستامونو نذاشتم 😂🤦♀️