2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 58 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂😂عالی بود

فدات 😂 حالا اسی که تازه عقد نکرده به خودش نگیره یه وقت ولی از بس گفت حسود حسود من یاد این افتادم 🤦‍♀️😂

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

من ک شات گرفتم فردا استوری میکنم 😂😂😂

شات نمی خواست بگیری کلیک میکردی روش دانلود میکردی 🤦‍♀️😂 منم می خواستم استوری کنم ولی یه دوست دارم تازه عقد کرده گفتم یه وقت به خودش میگیره 🤦‍♀️

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

شات نمی خواست بگیری کلیک میکردی روش دانلود میکردی 🤦‍♀️😂 منم می خواستم استوری کنم ولی یه دوست دارم ...

ن بابا من اتفاقا برا این تازه عقدیا میخوام بزارم خفمون کردن بس عکس حلقه و النگو و عشقی گذاشتن😂😂😂

زندگی زیباست
ن بابا من اتفاقا برا این تازه عقدیا میخوام بزارم خفمون کردن بس عکس حلقه و النگو و عشقی گذاشتن😂😂😂

آره برای تازه عقدیا خیلی عکسای بامزه و معنی دار میسازن یکی هم عکس پای اون مرغه رو یه دست پشمالوی مردونه بود میگفت منم تازه عقد کردم گفتم زشت نباشه عکس دستامونو نذاشتم 😂🤦‍♀️