2777
2789
عنوان

جاری حسود

2072 بازدید | 58 پست

یه جاری دارم اونقدر که حسوده و به من حسودی می کنه داره می ترکه حسود خانوم اینقدر حسود نباش می میری ها یه وقت آخه آدم چقدر حسود به اب خوردن منم حسودی می کنی اینکه می گم حسود دلیل داره من یه بار از همسرم جدا شدم سر جدا شدنم اونقدر خوشحال بود که بال کم داشت پرواز کنه روزی که من داشتم جهیزیه مو می بردم خونه پدرم آهنگ گذاشته بود تو یه مجتمع هستیم صداشو داده بود بالا ولی وقتی من دوباره با همسرم ازدواج کردم و الان خوبیم عزا گرفته بدبخت از من به تو چه ضرری رسیده نمیذاری بقیه بهم سلام بدن بیچاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من که از حرفات حسودی از طرف جاری ندیدم، اگرم باشه تو بیشتر داری از اون حرص میخوری، یکمم فک کردم تو بهش حسودیت شده

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

منم جاری حسود دارم 

تو رو خوبه اما خود شیرین و حسوده دل میشکونه

من که واگذار کردم به خدا 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
واژه ها نمی تونن حسود بودنشون برسونن اسم بچه هم تقلید می کنه سر بچه دار شدن هم آخه بدبخت یه نگاه به ...

حالا توچرا بهش واکنش نشون میدی و درگیرشی بزار اون درگیرت باشه تو زندگیتو کن مهم نباشه برات

زندگی زیباست