ازم خیلی سرتره من چاق بد هیکلم اون هیکل ورزشکاری من سبزه هستم اون سفید من قدم کوتاه اون بلند خانوادش وضعشون خوبه وضع خانواده منبد از همه لحاض ازم سرتره اعتماد بنفسمو به کل گرفته اکانتش دستمه چندتا شماره دختر دیدم خیلی خوشگل و ناز بودن بهشون حسودیم شد چند شب کارم شده بود گریه ازشم پرسیدم رفیق فامیل بودن حس میکنم فقط با من نیست حس میکنم اصلا دوستم نداره 😞
الان همه میگن وای خودتو در گیر نکن وای وابسته نشو کات کن.اما نکن به نظرم.نترس.تجربه کن.حتی اگه تجربه ی درد ناکی باشه به تجربش می ارزه.تجربه ادمو بزرگ میکنه ترسو نباش.چرا نمیزاری طعم دوس داشته شدنو بچشی.ببین من قدم ۱۵۴ وزنمم ۶۹.یعنی شکم دارم.من قدم کوتاهه دستو پاهای بلند و کشیده و برنزه و سک.سی ندارم.بیماری پوستی دارم خیلی جاهای بدنم زخم میشه جاش همیشه میمونه.اما اونی که دوسم داره منو همین طوری دوس داره.دقیقا با همین شکم.تازه اصلا دوس نداره لاغر شم.من انگشتای کوتاه و تپل دارم.ولی همین دستارو دوس داره.اینا همش بهونس.رنگ و قد و وزن همش بهونس اونی که بخواد دوست داشته باشه همین طوری دوست داره
عکس خونشونو دیدم ویدیو کال گرفته دیدم لوکشین داده بود اوایل دیدم منطقشون خوبه و... نمیدونم چیکار کنم ...
شاید رفته ازین خونه ها ک پسرا پول میزارن روهم میرن یه شب اجاره میکنن و دورهمی میگیرن بعد الکی بت گفته اینجا خونمونه یه نفر بود دوسال با یکی مجازی رل بود آخرش فهمید طرف یه پیرمرد ۷۰ ساله بوده هرچی فیلم و عکس فرستاده از یه پسر دیگه گرفته بوده میبرستاده واسه دختره . کلا اعتماد خیلی سختته