2777
2789
عنوان

دوستم مشکوک میزنه بنظرتون آیا؟؟؟

1031 بازدید | 21 پست

خیلی ساله باهم دوستیم 

تا اینکه من ازدواج کردم ، نمیدونم چی شد یهو رابطشو باهام خیلیییی کم کرد ، فقط در حد اینکه بدونه چیکار میکنم، خونه زندگیم چطوره ، اوضام چطوره ، باهام رابطه داشت ، ولی من خیلی دوستش داشتم، به دوستیه چندین سالمون هم خیلی احترام قائلم ، و سعی میکردم بهش نزدیک باشم مثل همیشه ، ولی اون نه جواب تلفنامو میداد، نه رفت و آمد میکرد ، حتی به بچش هم یاد میداد دخترمو مسخره کنه ، کتک بزنه ، یه بار دخترم به پسرش گفت بیا باهم بازی کنیم ، پسرش گفت من با دخترای چاق بدم میاد بازی کنم، دوستمم لبخند زد ،خیلی بی احترامی و توهین میکرد بهم با رفتاراش، یادمه یه بار رفتم آرایشگاه، اونجا به آرایشگره گفت : دوستیمونو دوستم به زور حفظ میکنه ، من زیاد حوصلشو ندارم ....منه احمق بازم دست بردار نبودم

الان مدتیه به طرز عجیبی مهربون شده!!! زنگ میزنه مرتب، جویای احوالمه، درددل میکنه، دوست داره رفت و آمد کنیم ، دوست داره پسرش با دخترم بازی کنه ، جواب تلفنشو ندم سریع پیام میده و ابراز نگرانی میکنه و....

موندم جریان چیه !!!! چرا اینجوری شده !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط موندم چرا تو همچین آدمی رو به عنوان دوست باهاش ادامه دادی !!! 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
فرار کن 

🤦‍♀️😅🤚

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

من اگه یه آدمی یه بار اعتمادم رو از بین ببره دیگه بهش اعتماد نمیکنم

به نظرم شما هم کلا فراموشش کن

احتمالا خیلی خودش رو با شما مقایسه میکرده و حتی اگه از نظر شما اون شرایطش بهتر باشه هم خودش احساس کمبود داشته و با این رفتارا میخواسته خودش رو آروم کنه

به نظرم شخص قابل اعتمادی نیس مراقب باش از یه سوراخ دوبار گزیده نشی و باهاش ارتباط نداشته باش

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
من اگه یه آدمی یه بار اعتمادم رو از بین ببره دیگه بهش اعتماد نمیکنم به نظرم شما هم کلا فراموشش کن ...

یعنی حسادت میکرد بهم؟؟؟

پس الان چرا یهو مهربون و دلسوز شده بنظرتون؟؟

شوهرمو خودم نمیبینم   کارش رو کشتیه 😄

آها٬ پس لابد خواب نما شده. یا شایدم یه مدته تو بهش کم محلی کردی حالا اون اومده سمتت

کی از دوستای منم این مدلیه که تا زمانی که هی بهش احترام میذاری و میری سمتش ٬ مسخرت میکنه و یه رفتارایی انجام میده و ناراحتم میکنه اما وقتی یه مدت محلش نمیذارم اون میاد سمتم و تا چند روز باهام خوبه و احنرام میذاره ٬ اما یه مدت بعد دوباره رفتارای زشتش رو شروع میکنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اون دوستمونم درست گفت توی یکی از پست ها٬ که این تفراد کمبود دارن و فقط میخوان با این رفتارا و یجورایی اذیت و ناراحت کردن بقیه خودشون رو آروم کنن٬ بهشون حس قدرت میده به خصوص وقتی یه رفیق عین من و تو هم داشته باشن که به رفتارشون واکنش نشون نده و دوستیش رو بهم نزنه٬

خیلی مواظب باش٬ چون مشخصه حسودم هست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️