2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

چند روزیه از فوت پدر بزرگم میگذره

تو این جند روز خیلی شوک بودم و حالم بد بود

دیروز یه کم اوکی شدم و از وقتی بیدار شدم مشغول رسیدگی ب امور خونه و بچه و شوهر بودم 

الانم دارم یه سری کارای خونه رو انجام میدم چون دخترم بیدار باشه نمیزاره بعد کارا میخوابم اگه دست درد امونم بده

چند روزیه از فوت پدر بزرگم میگذره تو این جند روز خیلی شوک بودم و حالم بد بود دیروز یه کم اوکی شدم ...

خدا رحمتشون کنه غم آخرتون باشه عزیزم

منم بی خوابی زده به سرم فکر خیال داره دیوونه ام میکنه خونمم انگاری بمب ترکیده 😩

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
خدا رحمتشون کنه غم آخرتون باشه عزیزم منم بی خوابی زده به سرم فکر خیال داره دیوونه ام میکنه خونمم ان ...

قربون شما غم نبینی گلم❤️❤️لعنت به فکر وخیال که نابودمون کرده😔منم دست درد عصبی دازم اصلا نمیدونی این چند روز حال بدم به طرف دست دردم طرف دیگه

خونه تمیز میشع خدا به ذهن و قلبمون آرامش بده😔

قربون شما غم نبینی گلم❤️❤️لعنت به فکر وخیال که نابودمون کرده😔منم دست درد عصبی دازم اصلا نمیدونی این ...

عزیزم حق داری واقعا همینطوره ..

خدا به دلت ارامش بده

خدایا سپردم به خودت 💔🌹