2821
2789
خدا کمک کنه 😔 حقیقتش من تو شرایط شما نیستم عزیز دلم در اخر تصمیم گیرنده شمایی که باید شرایط ...

حرفاتون درست،اما من یه بچه دیگه هم دارم شوهرم واقعا درست نمیشه بچم همیشه شاهد دعوای ما بوده،یه بچه سه ساله که عصبی شده استرسی شده من نمیخوام یه بچه دیگرم بدبخت کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم مگه یه بچه دیگه ندارین؟  اونی که پروفایلتونه....  خب این بچه هم مثل اونه با همون ش ...

خب حداقلش الان یدونه این بچس خودمم حضانتشو به عهده میگیرم اما یه بچه دیگرم بدنیا بیارم بدبختش کنم اونوق چی؟ 

خب حداقلش الان یدونه این بچس خودمم حضانتشو به عهده میگیرم اما یه بچه دیگرم بدنیا بیارم بدبختش کنم او ...

چرا بدبخت عزیزم

از کجا میدونی؟ 

ما حق نداریم زندگی کسی رو بگیریم..... 

تازه مگه اینهمه ادم با وجود مشکلات زندگی رودوس ندارن؟..... مگه هرکس سختی میبینه بهتره کشته شه🥺

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بدنیا بیاد که بشه یه بچه طلاق؟

خب بچه طلاق شد مگه دنیا به اخر میرسه گلم؟ 

مگه الان بچه های طلاق چطور زندگی میکنن؟ 

اینا اصلا مجوز مرگش نیس

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

عزیزززدلم 🌸 آبجی خوشگل من سعی کن باشوهرت حرف بزنی و ان شالله به حق همین طفل کوچولو قدمش خیرباشه و زندگیتون خیلی خیلی خوب بشه 😍🤲🤲کارخدانشد نداره ولی حتما بایک مشاوره حرف بزن

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خب بچه طلاق شد مگه دنیا به اخر میرسه گلم؟  مگه الان بچه های طلاق چطور زندگی میکنن؟  اینا ...

من واقعا دلم نمیخواد چیزایی ک من کشیدمو بچمم بکشه، بچه اولم واقعا اذیت میشه هیچی از بچگی نفهمیده فقط دعوامونو دیده، من خودمم خیلی خیلی عذاب کشیدم تو زندگیم

عزیزززدلم 🌸 آبجی خوشگل من سعی کن باشوهرت حرف بزنی و ان شالله به حق همین طفل کوچولو قدمش خیرباشه و ز ...

بخدا خیلی حرف زدم فایده نداره اصلا کارایی ک شوهرم با من کرده قابل گفتن نیست

من واقعا دلم نمیخواد چیزایی ک من کشیدمو بچمم بکشه، بچه اولم واقعا اذیت میشه هیچی از بچگی نفهمیده فقط ...

عزیزم به هر حال بچه اول شما با این شرایط به دنیا اومده

همونطور که دلتون نمیاد بلایی سر همین بچه با این شرایط بیاد، نخواید که بچه دومتون هم کشته شه 😢مگه چه فرقی دارن؟ 

فقط فرقشون اینه اون بنده خدا اندازه یه کف دسته و هیچکی ادم حسابش نمیکنه 😢💔

بخدا خیلی حرف زدم فایده نداره اصلا کارایی ک شوهرم با من کرده قابل گفتن نیست

آخه سقط خیلی گناهه 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼