2821
2789
عزیزم به هر حال بچه اول شما با این شرایط به دنیا اومده همونطور که دلتون نمیاد بلایی سر همین بچه با ...

بخدا خودمم دوس ندارم سقطش کنم خودمم دلم براش کبابه، اما شوهرم واقعا مریضه،مدام درحال خیانته انقد بمن ضربه زده که من هیچ امیدی به زندگیم ندارم،توحاملگی قبلیم دوبار تا پای طلاق رفتیم من همش ب این فک میکنم چرا اونم بدنیا بیارم بدبختش کنم،منو دختر ک بدبخت شدیم روز خوش ندیدیم بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خودمم دوس ندارم سقطش کنم خودمم دلم براش کبابه، اما شوهرم واقعا مریضه،مدام درحال خیانته انقد بمن ...

عزیزم. مگه نمیگی میخوای طلاق بگیری؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم. مگه نمیگی میخوای طلاق بگیری؟ 

میخوام ولی بزرگترا نمیزارن،بخدا همین هفته پیش فهمیدم باز خیانت میکنه اونم با زنداداش خودم، من مطمعنم عاقبت زندگی من طلاقه برا همین نمیخوام بدنیا بیارمش

۵

ای جانم تقریبا بامنی یک هفته دیگه قلبش تشکیل میشه🌸

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

میخوام ولی بزرگترا نمیزارن،بخدا همین هفته پیش فهمیدم باز خیانت میکنه اونم با زنداداش خودم، من مطمعنم ...

بزرگ تر ها چه کاره هستن، 

خودت تصمیم بگیر..... همه جوانب رو بسنج

فکر کن بچه ات به دنیا اومده و راهی جز نگهداریش نداری عزیزم😢.. فکر کن قبلا به دنیا اومده بود، 

عزیزم خلاصه من بهت گفتم... با سقط این بچه هیچ مشکلی حل که نمیشه هیچ، آه این بچه هم ممکنه وضع رو خرابتر کنه😢💔

شبت خوش

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

مشکل تونو به صورت اساسی با همسرتون حل کنین بامشاوره در میون بزارین با بزرگ تر ها مشکل تونو .

یه چیزی بگم ؟

دخترتونو بکُشید بعد بزارین اون بچه به دنیا بیاد 

دلتون میاد ؟ 

ان شاءالله که خدا به حق  به اون طفل معصوم و پاک و بی گناه تو دلتون مشکل تونو حل کنه و زندگی تون شیرین بشه

یا علی 

من با توجه به پیامهات، فهمیدم خیلی مهربون و دل نازکی. به نظرم اگه سقط کنی بعدش خیلیی ناراحتی و عداب وجدان میکشی.

تازه سقط گناهم هست.

دیگه اون طفل معصوم اومده این دنیا و نمیشه به این راحتیا برای حذفش تصمیم گرفت.

امیدوارم حالت بهتر بشه و تصمیم درست رو بگیری

عزیزم شرایط سختی داری ،ولی با سقط این طفلک شرایطتت بهتر از این نمیشه 😔😔😔تازه گناه سقط وعذاب وجدانش هم همیشه باهاته،باهمسرت مشاوره برین ،سعی کنیدمشکلاتتون رو حل کنید .انشالله که قدم این نوزاد براتون پرخیر وبرکت هست.❤ 

چقد شرایطت سخته

تصمیم گیری بین بد و بدتر

خدا کمکت کنه و بهترین راه رو جلو پاتون بذاره

واقعا حکمت این کارای خدا چیه

یکی مثل من ک حتی با نصف روز عقب افتادن پریود تو آسمونا سیر می کنم

آخرشم خدا لایق نمی دونه و مثل امروز بازم ناامید میشم و ....😭😭😭

یکی هم مثل شما

خدااایا ما بنده های ضعیفت رو اینجوری امتحان نکن

برای آرامشت صلوات فرستادم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

عزیزم به دنیا اومدن اون بچه فقط زجرش میده مامان منم ناخاسته باردار شد همین حرفای بقیه رو گفت نگهش داشت الان ابجیم 9 سالشه و هممون دیوونه وار عاشقشیم ولی اون بچه هیچوقت بچگی نکرد هروقت میبینمش دلم براش کبابه ابجی عزیزم محبت پدر ندید از اون همه دارایی پدر حتی اندازه ی دست لباس شیک نصیبش نشده چرا باید میومد مث ما زجر میکشید ما خودمون کافی بودیم یه نفر دیگ رو هم انداختیم وسط اتیش زندگیی ک بابای نامردم درست کرده برامون..