95 مدیر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 عنوان روانپزشک | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست برای پانیک میخوام مراجعه کنم به نظرتون نتیجه میگیرم؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 1400/09/23 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داگویل عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 3827 چه بدپس تااخرعمربایدداروخورداین خیلی بده؟ آخه ادما باهم فرق میکنن خب دختر خاله ی من واقعا حالش اوضاعش همه چیش بد بود ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 اضطراب ووحشت منم همش مضطربمالان تو دلم غوغاس بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 آخه ادما باهم فرق میکنن خب دختر خاله ی من واقعا حالش اوضاعش همه چیش بد بود الان چندساله میره روانپزشک مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 منم همش مضطربم الان تو دلم غوغاس ایشالله خوب بشی ولی دیگه ازدنیابریدم مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
داگویل عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 3827 الان چندساله میره روانپزشک ۳ سالی میشه که تحت درمانه ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 ۳ سالی میشه که تحت درمانه واااای ۳ساله قرص میخوره؟باقرص میشه باردارشد؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
داگویل عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 3827 واااای ۳ساله قرص میخوره؟باقرص میشه باردارشد؟ بله ۳ ساله تحت درمانه والا اون ۲ تا بچه شو قبل تحت درمان قرار گرفتن داشت ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 ایشالله خوب بشی ولی دیگه ازدنیابریدم يكماهيه رفتم دكتر دارم قرص ميخورماز قبل بهترم اما بازم خوب نيستم بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 يكماهيه رفتم دكتر دارم قرص ميخورم از قبل بهترم اما بازم خوب نيستم چه دکتری چه قرصی عزیزم؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 چه دکتری چه قرصی عزیزم؟ روانپزشكگفت افسردگى دارىسيتالوپرام و الانزاپين بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37646 آره، حتما نتیجه میگیری، منتها فقط باید دوره درمانتو کامل کنی
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 روانپزشك گفت افسردگى دارى سيتالوپرام و الانزاپين روانپزشک حرف میزنه یافقط قرص میده؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 آره، حتما نتیجه میگیری، منتها فقط باید دوره درمانتو کامل کنی شمامثل من بودین؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 روانپزشک حرف میزنه یافقط قرص میده؟ حرف ميزنه ديد لازمه قرصم ميده بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/