2777
2789
عنوان

روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست
واااای ۳ساله قرص میخوره؟باقرص میشه باردارشد؟

سلام عزیزم 

برو دکتر نگران طول مدت مصرف دارو نباش 

منم همین مشکل رو داشتم رفتم روانپزشک چند بار تو دو سه ماه اول هم داروم رو تغییر داد تا به داروی مناسب برای من رسید تقریبا شاید یکسال دارو خوردم و کم کم داروم رو کم کرد 

در کنارش تکنیکهای کنترل اضطراب و مشغولیت‌های مفید هم برام خوب بود

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
حرف ميزنه ديد لازمه قرصم ميده

شماچه مدته میریداصلابهترنشدین؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانپزشک حرف میزنه یافقط قرص میده؟

هر دو 

هم صحبت می کنه هم لازم باشه قرص میده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
سلام عزیزم  برو دکتر نگران طول مدت مصرف دارو نباش  منم همین مشکل رو داشتم رفتم روانپزشک ...

عزیزم میشه راهنماییم کنی شمامشکلت چی بود؟واقعا الان خوب شدی؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
من خیلی حالم بد بود، دائما اضطراب و دلهره و فکر و خیال‌های الکی و حتی به فکر خودکشی بودم.حتی از سایه ...

الان خوب شدین؟

شماچه مدته میریداصلابهترنشدین؟

يكماهه

بهترم ولى بازم سره حرفامم

نميفهمم چرا من بايد زنده باشم

نميخوام زندگى كنم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عزیزم میشه راهنماییم کنی شمامشکلت چی بود؟واقعا الان خوب شدی؟

پانیک 

حملات اضطرابی شدید 

ترس و استرس از بیماری و مرگ 

ترس از فضاهای بسته و شلوغ 

اضطراب از قرار گرفتن تو جمع 

اره الان خوب شدم و دارو هم تقریبا یکسال استفاده کردم و خود دکتر قطع کرد کم کم 

دارو حتما تحت نظر پزشک باید باشه و نباید خودسر قطع بشه

پانیک  حملات اضطرابی شدید  ترس و استرس از بیماری و مرگ  ترس از فضاهای بسته و شلوغ& ...

واقعاخوشحال شدم دیدم یه نفرخوب شده الهی همیشه خوب باشی دعا کن منم خوب بشم میشه درخواست دوستی بدم بهتون

واقعاخوشحال شدم دیدم یه نفرخوب شده الهی همیشه خوب باشی دعا کن منم خوب بشم میشه درخواست دوستی بدم بهت ...

خوب میشی حتما 

خیالت راحت راحت باشه 

اگر می تونی هر روز حتما نیم ساعت پیاده روی کن حتی شده تو خونه 

خوب میشی حتما  خیالت راحت راحت باشه  اگر می تونی هر روز حتما نیم ساعت پیاده روی کن حتی ش ...

میشه درخواستمو قبول کنی