2777
2789
عنوان

روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست
چه بدپس تااخرعمربایدداروخورداین خیلی بده؟

آخه ادما باهم فرق میکنن خب 

دختر خاله ی من واقعا حالش اوضاعش همه چیش بد بود 

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
اضطراب ووحشت

منم همش مضطربم

الان تو دلم غوغاس

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ادما باهم فرق میکنن خب  دختر خاله ی من واقعا حالش اوضاعش همه چیش بد بود

الان چندساله میره روانپزشک

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
منم همش مضطربم الان تو دلم غوغاس

ایشالله خوب بشی ولی دیگه ازدنیابریدم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
۳ سالی میشه که تحت درمانه

واااای ۳ساله قرص میخوره؟باقرص میشه باردارشد؟

واااای ۳ساله قرص میخوره؟باقرص میشه باردارشد؟

بله ۳ ساله تحت درمانه 

والا اون ۲ تا بچه شو قبل تحت درمان قرار گرفتن داشت

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
ایشالله خوب بشی ولی دیگه ازدنیابریدم

يكماهيه رفتم دكتر دارم قرص ميخورم

از قبل بهترم اما بازم خوب نيستم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
يكماهيه رفتم دكتر دارم قرص ميخورم از قبل بهترم اما بازم خوب نيستم

چه دکتری چه قرصی عزیزم؟

چه دکتری چه قرصی عزیزم؟

روانپزشك

گفت افسردگى دارى

سيتالوپرام و الانزاپين

روانپزشك گفت افسردگى دارى سيتالوپرام و الانزاپين

روانپزشک حرف میزنه یافقط قرص میده؟

آره، حتما نتیجه میگیری، منتها فقط باید دوره درمانتو کامل کنی

شمامثل من بودین؟

روانپزشک حرف میزنه یافقط قرص میده؟

حرف ميزنه ديد لازمه قرصم ميده