2777
2789
انشاالله ...ممنون بخاطر دعای خیرت مامان خانووووووووم  انشاالله که صحیح و سالم و با دل خوش بغلش ...

موسي ك انقد انرژي مثبت دادين بهم 

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
چشم حتما حتما اگ لايق باشم 

دعوتت میکنم تاپیک مذهبی تا واسه نی نی قرآن بخونی

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم خیلی خدا مهربونه منم منتظر بودم چند سال خدا ناامیدم نکرد😊

انشاللا تپلي رو سالم بغلش بگيري فشارش بدي❤️

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
چجوريه دعوت  بلد نيسم لينك بلدم

تگت کردم گلم

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
انشاالله که مثبت بشه

یه دنیا ممنونم از دعای خیرتون

قربونت

نشید.میخوام تگتون کنم چرا نمیشه

مبارکه عزیزم

چندروز از موعدت گدشته

من یه هفته مونده به موعد دوس دارم‌زودتر بی بی چک بزنم

نمیدونم جواب میگیرم‌یا نه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
2790
2778
2791
2779
2792