2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي فدات شم الان برم ازمايش بدم نشون ميده؟؟؟ كاذب نباشه يوقت

چرا کاذب عزیزمم

مبارک مبااارک مامان شدنت مبارررک

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
بخدا تازه چادر سر كردم سجده شكر گذاشتم گفتم خدايا حتما حتما يكاري كن اين حسو همه تجربه كنن خو ...

انشاالله ...ممنون بخاطر دعای خیرت مامان خانووووووووم 

انشاالله که صحیح و سالم و با دل خوش بغلش بگیری عزیزدلم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ترو خدا من دارم توهم ميزنم يني؟؟؟

ای جانمممممممم 😍😘❤️😍😍😘مبارکهههههه مبارکههههه😍😍😍😍😍منم اقدامم دو روز دیگه موعدمع ...لطفا لطفا دعا کن پری نشم و حامله باشم

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
چند وقت اقدام بودی اسی

٦ ماه

تنبلي تخمدان داشتم شوهرمم حركتش كم بود 

اينماه گفتم ديگ پريود شم ك برم دكتر هي منتظر پريود بودم نشدم

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
مبارک باشه انشاالله به سلامتی بگیری بغلت  حسن تاپیک های این موقع اینکه اکثرا خبرای خوب توشه&nb ...

منم ب عشق بي بي چكاي مثبت صبحا ميومدم اينجا 😄

قربونت برم  اصلا باورم نميشه بخدا خداروشكر خدا خيلي مهربون بود من نميدونستم

اره عزیزم خیلی خدا مهربونه

منم منتظر بودم چند سال خدا ناامیدم نکرد😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ای جانمممممممم 😍😘❤️😍😍😘مبارکهههههه مبارکههههه😍😍😍😍😍منم اقدامم دو روز دیگه موعدمع ...لطفا لطف ...

چشم حتما حتما اگ لايق باشم 

چشم حتما حتما اگ لايق باشم 

بی بلا باشید

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
2790
2778
2791
2779
2792