2777
2789
عنوان

خسته شدم ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 29 پست
بخاطر بچت این اشتباهو نکن عمرتو تلف نکن..طلاق بگیر بچه زو نگه دار یه عمر راحت زندگی کن...کاش منم خان ...

ن خدارو شکر بابام شناختش میگه دختر من اینقدر بی عرضه شده اینارو تحمل می‌کنه

خر بودم ..‌‌

حالا اشتباهتو جبران کن..خر نبودی گلم بچه بودی..دختر عمه منم ١٢ سالگی ازدواج کرد ٢۵ سالگی شوهر معتادش اونو کشت دوتا هم بچه داره ٧ ساله زیر خاکه نمیخوام واسه توهم اتفاقی بیفته اجی

لطفاپیجمو فالو کنید sa_ra19972

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان باید میرفتم دانشگاه روزی دوبار کتک می‌خورم بخدا دارم گریه میکنم خسته شدم 

تقصیر خودته واسه چی دوازده سالگی ازدواج کردی؟چجوری خانوادت اجازه دادن؟من دوازده سالم بود حتی نمی‌دونستم بچه از کجا در میاد😐

حالا اشتباهتو جبران کن..خر نبودی گلم بچه بودی..دختر عمه منم ١٢ سالگی ازدواج کرد ٢۵ سالگی شوهر معتادش ...

روحش شاد واقعا ادم بمیره بهتر تا روزی صدبار مردن بخدا با این سنم ی کتک هایی می‌خورم مشینم فکر میکنم چجوری نمردی اسما بمیر دیگه 

تقصیر خودته واسه چی دوازده سالگی ازدواج کردی؟چجوری خانوادت اجازه دادن؟من دوازده سالم بود حتی نمی‌دون ...

حق داری همه اینو میگن گول لباس عروس شو خوردم آخه چمیدونستم اینجوری میشه

تا وقتی پشتوانه داری غضه نداشته باش برو درخواست بده

دلم میخواد از ته دل اینو می‌خوام دل کندن از بچه برام سخته بخدا اینقدر افسرده شدم با ۱۸سال سن صورتم شکست خورده مثله پیر زنا شدم سر زایمان شکم ارودم ببخشید من سینه باسنم کوچیکه روزی ده بار نیزنه تو سرم شکمت از سینه باسنت بزرگ تره😞

روحش شاد واقعا ادم بمیره بهتر تا روزی صدبار مردن بخدا با این سنم ی کتک هایی می‌خورم مشینم فکر میکنم ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه...خودتو راحت کن سختی طلاق فقط ١ ماهه..بچتو که برا خودت برداری دیگه فکرت راحته

دلم میخواد از ته دل اینو می‌خوام دل کندن از بچه برام سخته بخدا اینقدر افسرده شدم با ۱۸سال سن صورتم ش ...

حضانت بچه رو خودت به عهده بگیر...بعد میتونی بری باشگاه ۶ ماهه عااالی میشی

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه...خودتو راحت کن سختی طلاق فقط ١ ماهه..بچتو که برا خودت برداری دیگه فکرت ...

همین دیگه بچمو بهم نمیده اگه برم حضانت بگیرم با از باید روزی ده بار باهاش سرو کله بزنیم 

حضانت بچه رو خودت به عهده بگیر...بعد میتونی بری باشگاه ۶ ماهه عااالی میشی

حضانت ب این اسونی نیست ک اینام آدمایی خوبی نیستن ک بگن مادرشه بچه باید جای اون باشه تا بچه یجاس خونه بشه باید در دادگاه پاسگاه باشیم می‌خوام جدا شم بدون بچه خانوادم گفتم اگه بخوای جدا شب کلا میریم از اینجا بجای دور برو درستو ادامه بده همه چی یادت می‌ره ی زندگی نو واسه خودم بسازم 

همین دیگه بچمو بهم نمیده اگه برم حضانت بگیرم با از باید روزی ده بار باهاش سرو کله بزنیم 

قانون بخواد بده هیچ کاری نمیتونه کنه..دختر عمم بچشو به جای مهریش قبول کرد