واقعا افسرده شدم بسمه ۶ساله زنو شوهریم هیجا نرفتیم حتی پارک تازه الان ی بچه دارم ۳سالشه حرم امام رضا رو ندیده فقط خوبه قرص ترامادول بخوره بیفته ب جون من مگه آخه ادم چقدر جون واقعا خواهرشوهرم ۳ماهه عقد کردن همه جا شوهرش برد ی تولدی با اینکه وضع مالی خوبی ندارن گرفت من حتی تو این شش سال ی کیک تولد نداشتم دستت خانواده درد نکنه هر سال اونا برام تولد گرفتن اینا همه ب کنار ی ذره محبت بین منو شوهرم نیست حالم بهم میخوره ازش میاد خونه مثله پیر مردا میشنه ی گوشه غذا میخوره میخوابه ن با بچه حرف زدنی ن ی محبتی هیچی تازه شده ب خاطر خواب بچتون کتک بخورین؟؟؟ من باید ب خاطر خواب بچه کتک بخورم چون آقا باید ظهر شب رابطه داشته باشن چرا بچه رو صبح خوابندی ظهر نخوابه واقعا زندگی این جرعت نداری باهاش حرف بزنی میگم عزیزم ماهم باهم ستایی بریم بیرون سریع دعوا میشه کتک همین احساس میکنم حکم همال دارم تو خونه موقعه لازم داره باهام خوبه موقعه تموم میشه مثله اشغال میشم امروز پریود شدم رفتم بغلش یکم گفتم درد دارم اینا تا شاید نازمو بخرع هههه میگه برو گمشو اون ور میخوام بخوابم منم گفتم ن بعلت میخوام باشم گفت برو میزنمت بمیری!!!! کم آوردم ........... تا اینا نصف کاراشه
خودم روزی هزار بار به خودم میگم اسما داری با خودت چیکار میکنی داری ی عمر با کی تلف میکنی بعد میگم پسرمو چیکار کنم آخه من خانواده خودم تعریف از خودت نباشه خوبم از. هر لحاظ ن بابام بگی دعوا کنه زندگی کنند فلان ی مامان دارم مثل کوه پشمه کل فامیل حتی خود مامان بابام میگن داری دخترم عمرتو حذر میدی چون همه شناختش میگن چجوری زندگی میکنی با این
واقعا با ۱۲ سالم بود باهاش ازدواج کردم کتک خوردم هیچی نگفتم خیانت هیچی دعوا هیچی الانم ۱۸سالمه تازه ...
واااای همسن منی؟؟؟؟؟؟؟؟من فکر کردم سی سالته خاک عالم من هنوز با عروسکام بازی میکنم خانوادم لوسم کردن تازه بهشون گفتم دانشگاهم خواستم برم خوابگاه نمیرم اینقدر وابستشونم تو چجوری بچه سه ساله داری؟