2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من توتحقیقات خوب ازش نگفتن زنش شدم خسته ازتجرد اون اوایل لرای درمان بچه که هکماری کردم گفتم پس الکی ...

ینی ازدواج دوم اون آقا که شوهرسابقتون میشه بود؟؟

شمام مجرد بودین وباهاش ازدواج کردین درسته؟

اخه چرا،بنظرم اگه به گذشته برمیگشتی اصلا همچین انتخابی نمیکردی درسته؟

🫡

ینی ازدواج دوم اون آقا که شوهرسابقتون میشه بود؟؟ شمام مجرد بودین وباهاش ازدواج کردین درسته؟ اخه چر ...

تاپیکهام بخون

من خوشحال که شوهر دارم چه جور بهت بگم هرکاری لذتشو برد وتولحظه  از لحظه اسنفاده کرد مثل باهم بودن ها تفریح مسافرت ها و خیلی کارا  و نباخت

البته ازبابتی اون باخته زندگی رو 

من م که همش نشخوار ذهنیم تو سه سال زندگی اون هستم  

منظورم همش به لوس بازی هام نازمومیخرید وخیلی کارا

دوبار آی وی اف کردم براش

وخسلس کاراا براش

نباید بگم چرا چون عالم وآدم میدونستن چقدر شوهریم

متاسفانه خیلی وابسته 

وحتی گفت تو پاکی اما توان زندگی باهات ندارم

تو پست قبلی گفتم به پوچی رسیده بود

روحیاتتون با هم متفاوت نیس؟

نه شاید باورتون نشه واقعا راست گفتن هرچی مرد پخته تر باشه زندگی برقرار تره

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خداروشکر که زندگی خوبی دارید

اره خداروشکر

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز