2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راسته واقعا 👍 اون اگه مرد بود که به طلاق نمیکشید کارش!!! حالا یه تعداد کمی هم هستن که مقصر خانوم ...

این چه حرفیه میزنید ؟ یعنی مرد بودن به اینه که تو زندگی باشن که کنار هم وقتشونو هدر بدن؟  

بعضیا چنان جبهه میگیرن ک زن دوم نیشید ،انگار بنده خدا میخواد هووی کسی بشه 

مردی ک طلاق گرفته باشه ، آدم نیس ک بخواد ازدواج کنه و خوشحال باشه ؟ 

حالا چون یه ازدواج ناموفق داشته باید بره بمیره ؟؟!

حالا که فک کنم اون خوشبخت تره.الان فک کنم با پسر شجریان باشه

اره تو سایتا دیدم عکساشونو ولی دیگه نمیدونم راسته یانه .

رامبد  همشهریمه ،اخ اصلیتش تبریزیه ولی به شدت بدم میاد ازش ...حس میکنم خیلی بااحساسات زنای اول ودومش بازی کرده انگار اسباب بازیشون بودن ...

حالا نمیدونم دیگه راستشو الله وعلم🤦🏻‍♀️

🫡

در ۳۲ سالگی من مخسته تجرد واتفاقات مجردی  ازدواج‌کردم  با مردی که ۱۱ سال ازم بزرگتر بود و سابقه ده سال زندکی داشت 

چهارسال پیش با مردی که مشکل باروری داشت میگم مشکلشو که جون وانمود کرد زن قبلی پشکل داره

راهاای درمان مثل زن قبلی براش انجام دادم.از درون خراب یود ومنم طلاق داد

سه سال بیشتر زندگی نکردم پارسال ۳۵سالگی جداشدم به اجبار

خیلس شوهری و وابیتش یودم

بالاخره اولین کسی که محدم وقانونی همچی بااین تجریه کردم

خیلی خوش گذرون خیلی برو تهران بیا و خیلی اسیاب کشی وخیلس مسائل دیگه که تو تاپیکهام گفتم اهل زندکی نبود ومن خمراه همراه و یکبار نه گفتم اونم اوایل برای هدف ش بچه ازمن خسلی رمانتیک بازی و مهربون هرکی میدید میگفت چقدر زن دوست و موجه

ولی زندگی دختر مردم براش مهم نبود

آخر زندگی مو خراب کرد

۱۱سال ازم بزرگتر بود

این چه حرفیه میزنید ؟ یعنی مرد بودن به اینه که تو زندگی باشن که کنار هم وقتشونو هدر بدن؟  

ادامه ی حرفمو خوندی 🤢 

گفتم یه عده هم هستن مقصرخانوماشون بودن وفلان .اون مردایی که مورد داره رومیگم که به خاطر یه سری اخلاقاشون زن نمیتونه تحملشون کنه وطلاق میده میری زن دومو میگیره!!

خوده پدرشوهر احمقم چهارتا زن گرفته تاالان بااین روش ،هی زنا ازدست اخلاق گ  هش قهرمیکردن میرفتن،اینم میرف هی زرررتی عدم تمکین میگرف وازدواج مجدد..😏😏😏😏 اینارو میگم🤢🤢

🫡

ادامه ی حرفمو خوندی 🤢  گفتم یه عده هم هستن مقصرخانوماشون بودن وفلان .اون مردایی که مورد داره ...

بله عزیزم ادامه حرفتم خوندم ، 🤢 چرا میذاری حالا ؟!😁😁

خب عزیزم اونا تعدادشون زیاد نیست 

خیلی از ازدواج هایی که به طلاق میرسه دلیل های موجه داشتن من تو اطرافیانم کسایی که جدا شدن خیلی منطقی بودن و بعدشم ازدواج کردن و خیلی هم زندگی خوبی دارن 

اینکه کسی جدا شده باشه دلیل این نیست که دختر یا پسر مشکلی دارن ، ممکنه هردوشون خیلی هم خوب باشن ولی ازدواجشون با هم درست نبوده 

عزیزم من نمیپسندم کلا  ولی منطقیش بخواهید باید اول ببینید دلیل طلاقشون چی بوده؟ بعد اختلاف سنش ...

ممنونم از راهنماییتون.

دختر ۲۵سالشونه اقا ۳۶

اما بچه ندارن ۴سال تجربه زندگی مشترک

بله عزیزم ادامه حرفتم خوندم ، 🤢 چرا میذاری حالا ؟!😁😁 خب عزیزم اونا تعدادشون زیاد نیست  خیل ...

چی میذارم ؟😂😂منظورت میزنمه؟نه خدانکنه😁😁😁

والا نمیدونم چرا حس خوبی ندارم به اکثر مردای طلاق داده،مخصوصا اونیکه هنوز زنشو طلاق نداده به فکر زن گرفتنه!!🤢

یه کاربر اینجا بود نمیدونم شمام یادته یانه میگف همکارم زنشو طلاق نداده اومده خاستگاریم ...

اینم به به چه چه میکرد که چشاش آبیه دوسش دارم ادکلنش این بویی میده وفلان 🤢🤢

اخ توروخدا حال بهم زن نیستن اینا؟؟🤢

هرچیم بهش گفتیم زنش نشو چن ماه پیش باکاربری جدیدش اومد گف نامزد شدیم بااینکه همه خونوادش مخالف بودن...خوب این کارا مردوپررو میکنه دیگه ,چرا توی مجرد میری زنش میشی اخه..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🫡

چی میذارم ؟😂😂منظورت میزنمه؟نه خدانکنه😁😁😁 والا نمیدونم چرا حس خوبی ندارم به اکثر مردای طلاق داد ...

منظورم این استیکر رو گذاشتن بود🌸 

اون ادما اره چندشن واقعا 

این دید منفی رو بردار همه مردهایی که جداشدن لزوما ادمهای کثیفی نیستن همونطوری که خانم هایی که جدا شدن نیستن 

شاید کنارهم بودنشون اشتباه بوده و هرکدوم برای خودشون خیلی ادمهای خوبی باشن 

چی میذارم ؟😂😂منظورت میزنمه؟نه خدانکنه😁😁😁 والا نمیدونم چرا حس خوبی ندارم به اکثر مردای طلاق داد ...

من توتحقیقات خوب ازش نگفتن زنش شدم خسته ازتجرد

اون اوایل لرای درمان بچه که هکماری کردم گفتم پس الکی گفتن ورموردش  ولی بعد یکسال ونیم یهونه اورد و یکسال ونیم دوم سر ناسازگاری داشت اهل زن نگه داشتن نبود و 

منم طلاق داد 

کلی کلی باهاش این ور اون وربه همچیش وابسته بودم خلس شوهری

نه تابحال بهش نگفتم خیلی گرم وهمراه.اما قددمو ندونست 

الانم از آینده میترسم 

ممنونم از راهنماییتون. دختر ۲۵سالشونه اقا ۳۶ اما بچه ندارن ۴سال تجربه زندگی مشترک

ازدواج اول اقا تو سن کم انجام نشده پس عاقلانه بوده پس دنبال دلیل طلاق باشید نه فقط از اقا از خانوم هم بپرسید تحقیق کنید. ببینید چه مدت از  طلاق گذشته؟یه وقت سر لجبازی طلاق و ازدواج نباشه بعدا همسر اول بیاد دوباره وسط زندگیشون. قول و قربان صدقه و پول به پات میریزیم ترفند اقایونه گول نخورید منطقی تصمیم بگیرید. به نظرم تو این سن دختر خانوم پول نصیبش بشه ولی اقا نتونه شور و زندگی و هیجان و ... دختر خانم را برطرف کنه یا حتی با اقا سر یکسری مسائل چون اقا تجربه داره و خانم نه به مشکل بخورن. مشاوره حتما حتما برن. خانم میخواد با پول عشق کنه اقا میخواد زندگیشو با بچه پایبند کنه.

البته به هرحال ما از زندگی خانوم و اقا نااگاهیم اینا نظر کلی بنده هستش.

با ارزو بهترین تصمیم و زندگی