2777
2789
عنوان

واژینیسموس

1064 بازدید | 47 پست

دوستان میشه کمک کنید اگ کسی تجربه کرده من چند وقته ازدواج کردم و هنوز موفق نشدم این ترسمو برای رابطه کنار بذارم دکترم رفتم یه سری چیزا بهم گفت ولی خیلی کارساز نبوده واقعا داره باعث اعصاب خوردیم میشه انقد سفت میشم که انگار عضلاتم قفله و از طرفی دکتر موقع معاینه ب من گفته بود حلقوی ام ولی یکم ضخیمه خودم حس میکنم که حلقوی نیست و دوباره رفتم دکتر که معاینم کنه گفت نیاز نیست وتشخیص دکتر قطعا از خودت درست تره

عزیزم ماماسایت مراجعه کن یشری راهکارها دادن مثل کار بادیلاتور خیلی خوبه منم یکسال نتونستیم بکنیم بااین دیلاهاتمرین کردم سایز به سایز کلفت ترمیشه وتو ترست کمترمیشه انشاللا نتیجه میگیری

کانال سبک عاشقی همسران  رو تلگرام سرچ کن صوتهای خانم زهرا عباسی اونم خیلی خوبه 

خدایامیشه منم مامان بشم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال اینجور بودم خداروشکر خوب شدم  اگه دوس داری بهت بگم 

من انجمن واژینسموس ها کمکم کردن 

آنقدر پول دادم مشاوره سک س تراپست دکتر زنان هیچ کاری نکردن

خدا خیر بده یه فرشته ک همیشه براش دعا میکنم کمکم کرد 

استرسو بزار کنار عزیزم  هرچی بگذره سخت تر میشه

بخدا انقد هی با خودم تمرین کردم ولی اصلا احساس میکنم انقد ضخیمه پاره نمیشه حتی جای دیگم زخم شد ولی پرده سالم سالم

من این مشکل رو داشتم برای سال های سال. با کم کم عادت دادن واژن از کوچیک به بزرگتر درمانش کردم. باید مدام تمرین کنی تا عضلات عادت کنن. به این کار میگن دیلاتور

و بگم برای استفاده از واژن باید تحریک جنسی وجود داشته باشه مگر نه اصلا اندازه ی واژن بزرگ نمیشه. بهتره با لذت قاطی کنی این تمرینات رو چون مرد ها هم هدفشون از این کار فقط لذته و شما هم حق داری از امکانات بدنت استفاده کنی.

بدون تحریک کلیتوریس شاید ممکن نباشه. پس فقط به فکر داخل واژن نباش.

اسپری بی حسی داد اتفاقا دکتر ولی اصلا بی حس نکرد فقط سوزش خیلی عجیبی داشت

ن اصلا این کار نکن ..من دوسال درگیر این مسائل بودم همین ای دی ک فرستادم بالا کمکم کرد رایگان رایگان آنقدر مهربون هستن ک حد نداره

بخدا انقد هی با خودم تمرین کردم ولی اصلا احساس میکنم انقد ضخیمه پاره نمیشه حتی جای دیگم زخم شد ولی پ ...

کجا اخه 

عزیزم با دیلاتور امتحان کن ببخشید با انگشت نزار کهنه بشه همسرتم خیلی باید بلد باشه