2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر بسته بگو

ببخشید که خیلی واضح میگم میخوام کمکت کنم ببین اولاش باید با انگشت بزنی تو که یه ذره عادت کنه بعدش به همسرت بگو دراز بکشه که تو بشینی روش  نفس عمیف بکش باید خیلی خیلی فشار بدی تا بره تو البته اولش یواش یواش کم م بعدش زیاد فشار بده تا ته بره تو 

خودم اینجوری بودم خیلی اذیت شدم 

ولی بعدش از فشار درد انقدر گریه کردم

(چشم هایم بزرگ شده بارانند:)🤍👀
 ببخشید که خیلی واضح میگم میخوام کمکت کنم ببین اولاش باید با انگشت بزنی تو که یه ذره عادت کنه ب ...

ببخشید منم واضح جواب میدم  با انگشت کاری نکردم ولی راه دومی که شما میگین رو امتحان کردم خودمو داغون کردم زخم شدم چند باری اصلا ببخشید یه ضربه کوچیکم که حس میکنم به. پرده میخوره انگار من چاقو خوردم

ببخشید منم واضح جواب میدم   با انگشت کاری نکردم ولی راه دومی که شما میگین رو امتحان کردم خودمو ...

حتما بلد نبودی انجامش بدی 😁

بگمااا بعد از اون از درد فشار گریه کردم تا چند روز زیر دلم درد میکرد به حدی وحشتناک بود 

حالا تو دراز بکش که اون فشار بده ببین بخدا هیچ کس با این دردا نمرده همش ترس که هیچی نیست روان کننده هم خوبه دردشو کمتر میکنه اما حتماااا پیش یه متخصص برو

(چشم هایم بزرگ شده بارانند:)🤍👀
اسپری بی حسی داد اتفاقا دکتر ولی اصلا بی حس نکرد فقط سوزش خیلی عجیبی داشت

عزیزم این قضیه رو برای اینکه حل کنی باید رو خودت کار کنی .منم همین مشکل رو داشتم .2 سال هم طول کشید تا رفع شد . منتهی من پیش مشاور نرفتم الان فکر میکنم ممکن بود اونا بتونن بهتر کمکم کنن . بحث همسرت هم هست اون نباید اصلا بهت استرس بده باید آماده هم بکنه شما رو. 

Ich berge mich in deiner Hand
حتما بلد نبودی انجامش بدی 😁 بگمااا بعد از اون از درد فشار گریه کردم تا چند روز زیر دلم درد میکرد ب ...

شایدم واقعا من بلد نیستم خداکنه که زودتر از دستش راحت بشم واقعا درگیری فکری برام شده

عزیزم این قضیه رو برای اینکه حل کنی باید رو خودت کار کنی .منم همین مشکل رو داشتم .2 سال هم طول کشید ...

شوهرم بنده خدا دیده من چقد اذیت میشم  اصلا دلش نمیاد کاری کنه ک ب من استرس وارد شه همش میگه هر موقع خودت تونستی و فک کردی میتونی بگو امتحان کنیم شما چکار کردی که درمان شد؟ 

شوهرم بنده خدا دیده من چقد اذیت میشم  اصلا دلش نمیاد کاری کنه ک ب من استرس وارد شه همش میگه هر ...

عزیزم من درد رو تحمل کردم یه ذره هم بخودم تلقین کردم انقباظ عضلاتم کمتر شد. ولی مشکل من به این علت بود که همسر اولم با خانمهایی زیادی ارتباط نامشروع داشت و نمیتونست با یک دختر ارتباط برقرار کنه و متاسفانه من چندسال گذشت که متوجه موضوع شدم چون سنم کم بود و بی تجربه بودم.

Ich berge mich in deiner Hand

من هم درگیرشم متاسفانه  استارتر اگه راهکاری پیدا کردی به من هم بگو

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
شمام اولین بارتونه یا درطول زندگی مشترک دچارش شدین؟

من ترس دارم فقط. نامزد دارم تاریخ عروسی رو مشخص کردیم تیرماه عروسیمه ولی از الان به شدت می ترسم 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
شمام اولین بارتونه یا درطول زندگی مشترک دچارش شدین؟

سلام بانو میتونین تاپیکم رودرباره  درمان واژینیسم انجمنی که تومرکزبهداشت شهرم هست رو بخونین کمکتون میکنه.خیلی از دوستان اینجا تونستن باهاش درمان بشن💜💜💜

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
من ترس دارم فقط. نامزد دارم تاریخ عروسی رو مشخص کردیم تیرماه عروسیمه ولی از الان به شدت می ترسم  ...

سلام بانو میتونین تاپیکم رودرباره  درمان واژینیسم انجمنی که تومرکزبهداشت شهرم هست رو بخونین کمکتون میکنه.خیلی از دوستان اینجا تونستن باهاش درمان بشن💜💜

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.