2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 47 پست
سلام بانو میتونین تاپیکم رودرباره  درمان واژینیسم انجمنی که تومرکزبهداشت شهرم هست رو بخونین کمک ...

ممنون گلم. حتما تاپیک هاتون رو می خونم و از راهنماییتون استفاده می کنم

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

عزیزم من سه سالو نیم واژینیسموس داشتم. فقط میتونم بگم فقط خودتی که باید تلاش کنی و این مشکلو حل کنی. من با تمرینات دیلاتور خوب شدم. پیش هیچ دکتری هم نرفتم. شوهرم خیلی بهم روحیه میداد. خیلی وقتا ناامید شدم همش کارم شده بود گریه. تموم فکرم رو رابطه بود. فکرمیکردم هیچکس مثل من نیست. همیشه خاطر واژینیسموسی هارو از گوگل سرچ میکردمو میخوندم با خودم میگفتم اینا الکی نوشتن که درمان شدن. حتما من بدتر از اینا هست وضعشم. خلاصه در ناامیدی کامل بودم. برای خودم دیلاتور ساختم. از گوش پاک کن شروع کردم‌ یعنی حتی قطر گوش پاک کنم برام زیاد بود و اذیتم میکرد. اما در نهایت درمان شدم. خداروشکر میکنم به خاطرش همیشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل تمرینات من شاید یکماه طول کشیده باشه. اون سه سالو نیم بخش بزرگش به خاطر این بود که از این بیماری آگاهی نداشتم. بازم میگم بارها و بارها ناامید شدم خسته شدم از تمرین. اینارو میگم که فکرنکنی تنها تو این مشکلو داری. گاهی وقتا میام واژینیسموس رو سرچ میکنم و بقیه رو راهنمایی میکنم. فقط میخوام هیچ زنی این مشکلو نداشته باشه. چون کشیدم و میدونم چقددددر سخته