2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علت سرطان منشا ش از چی میتونه باشه؟؟

بعضی از سرطان ها ارثی هستن 

زندگی ناسالم و... می تونه باعث ایجاد سرطان بشه 

ولی همین آب و روغن های کوفتی و برنج و... که ما داریم تو ایران می خوریم همشون باعث این بیماری می شن 

ایران کشوری هست که تو اسباب بازی های بچه ها از اسید بوریک استفاده می کنن اسید بوریکی که سازمان دیوید سوزوکی دسترسی آزاد بهش رو ممنوع کرده 

ایزومالت و به جای شکر می دن به خورد مردم 

قدیما که روغن ها محلی بود و همه چی سالم بود 

از بین هزار نفر یک نفر درگیر سرطان می شد 

ولی الان روزانه 4000 نفر دارن به بچه های موسسه ی کودکان سرطانی اضافه می شن 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ملک حسینی میگفت ۹۰درصد کبدت درگیر شده کاری ساخته نیست  احمق حداقل بگو من سوادشو ندارم برو ی ...

دکتر من انقدر خوب بود 

هنوزم که هنوزه وقتی میرم پیشش انگار رفتم پیش پدربزرگ خودم... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بعضی از سرطان ها ارثی هستن  زندگی ناسالم و... می تونه باعث ایجاد سرطان بشه  ولی همین آب ...

خدا باعث بانی شو لعنت کنه چقدر میتونن پست باشن بخاطر منافع پول مردم به خاک سیاه مینشونن

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
دکتر من انقدر خوب بود  هنوزم که هنوزه وقتی میرم پیشش انگار رفتم پیش پدربزرگ خودم...

دعاتون تاابد بدرقه راهشه 

این بزرگترین دستمزدشه 

خداخیرش بده 

بعضی دکترا فرشته هستن 

بعضیا هم فقط دنبال پرکردن کیسه‌شون 

میگن نوزاد آگه از دنیا برن  داخل بهشت نمیشن و منتظر مادراشون میمونن (البته دور از جون بعد از 1 ...

آره شنیدم ان شاءالله قابل باشم که باهاش برم به بهشت 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
اگر روحیشو ببازه کارش خیلی سخت میشه  پدرمن بااینکه کل بدنش درگیره ولی خودشونباخته  حتماا ...

سلام عزیزم پدرتون چطور هستن خوب شدن ؟؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜