2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید سیستم ایمنی بذنش رو بالا ببرید.

مواقهی که اشتهاش بهتره قلم بگیرید 7-8 ساعت توی قابلمه بپزید بعد آب قلم رو باهاش سوپ ماهیچه تازه درست کنید. زنجبیل روی غذاهاش بریزید

آب پرتقال خوبه...

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

چه عوارضی؟ 

من قبلا شیمی درمانی شدم 

بگید اگه بتونم راهنماییتون می کنم

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
باید سیستم ایمنی بذنش رو بالا ببرید. مواقهی که اشتهاش بهتره قلم بگیرید 7-8 ساعت توی قابلمه بپزید بع ...

اب پرتقال اسیدی هست 

ممکنه باعث زخم شدن دهان بیمار بشه و خب نتونه غذا بخوره که اين خیلی بده 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
باشه چشم ممنونم التماس دعا 

عزیزم باز از دکترش دقیق بپرس

فکر کنم پیش متخصص طب سنتی هم بری بد نباشه اینا گاهی توصیه های خوبی دارند.

البته از همه مهم تر انرژی مثبت حرف های امیدوار کننده و روحیه خوب اطرافیان حالش رو بهتر می کنه

اب پرتقال اسیدی هست  ممکنه باعث زخم شدن دهان بیمار بشه و خب نتونه غذا بخوره که اين خیلی بده&nb ...

اگه دهانش زخم باشه آره 

ولی بستگی به بیمار داره

باید از دکترش بپرسه

میتونه با نی هم بخوره

ای وای خوب شد گفتی پس چی بدم

در مورد تغذیه حتما و حتما باید پزشک تجویز کنه 

این آب پرتقال هم که گفتم تجربه ی خودم بود 

من یه بار آب پرتقال و نارنگی خوردم تو دوران درمانم 

دهنم خیلی بدجور زخم شد 

ممکنه واسه پدر شما اینطوری نباشه 

تغذیه مهم ترین چیزی هست که در مراحل‌ شیمی درمانی بهتون کمک می کنه 

نباید بذارید بدن بیمارتون ضعیف بشه 

برای حالت تهوع بگید براشون قرص و دارو تجویز می کنن 

بعد از تزریق مایعات اگه ممنوعیت ندارن زیاد بخورن تا دارو ها از بدنشون دفع بشه 

اب و طعم دار کنید چون ممکنه آب بخاطر دارو ها طعم تلخ و بدمزه تو دهنشون پیدا کنه 

برای تهوع صبحگاهی یه بسته کراکر یا چوب شور "اگه ممنوعیت ندارن" قبل از اینکه از رخت خواب بیان بیرون بخورن و بعد بلند بشن 

سرگیجه و یه سری عوارض طبیعی هست 

که می شه تا حدودی با دارو رفعشون کرد 

ولی یه سری هاشون رو فقط باید تحمل کرد 

سرطان تو کل بدن پدرم پخش شده  

امروز عمل هایپک داره  اونا ک تو شکمشه رو بردارن

بابام از شیمی درمانی متنفره خیلییییییی اذیت میشه بمیرم براش  

فقط شکرخدا روحیه داره و غذاش خوبه 

این ۲تارو رعایت کنید