2777
2789
حالت تهوع چیکار کنیم کم بشه از اشتها نیفته جسارتا بیماری شما چی بود

حالت تهوع و به پزشک انکولوژیستشون بگید دارو می دن بهشون 

من به زور غذا می خوردم

وسط غذا خوردنم حالم خیلی بد می شد ولی بازم می خوردم می ترسیدم لاغر بشم که خوشبختانه غذا خوردن هرچند با زجر و تحمل کردم و وزنم اصلا پایین نیومد 

من توده‌ ی استخوان داشتم "اونموقع 11 سالم بود" 

بیماری پدر شماهم درمان پذیر هست 

سرطان روده مخصوصا اگه در مراحل اولیه کشف بشه درمان پذیره 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
گلم شما سرطان چی داشتید ؟  خوب شدید انشالله

سرطان استخوان 

بله عزیزم خوب شدم 

اونموقع 11 سالم بود 

الان 23 سالمه خیلی سال از بهبودیم گذشته 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سرطان استخوان  بله عزیزم خوب شدم  اونموقع 11 سالم بود  الان 23 سالمه خیلی سال از ب ...

جدی خوب شدی 

خداروشکر 😭  سرطان بابام به استخون و ریه و سیستم گوارشیش هم زده 

ینی میتونه خوب بشه ؟؟😭

شما چیکار کردی ک خوب شدی 

چند جلسع شیمی انجام دادید ؟

نیاز ب پیوند مغزاستخوون هم داشتید ؟ 

حالت تهوع و به پزشک انکولوژیستشون بگید دارو می دن بهشون  من به زور غذا می خوردم وسط غذا خوردن ...

متاسفانه مراحل اولیه نیست فقط توکل بخدا اگه امکان هست واسه پدرم دعا کنین امروز میریم آنکولوژیست خیلی روزای سختیه

برای پدرم سرطان روده خیلی روزای بدیه اصلا نمیدونم باید چیکارکنم

کاملا درکت میکنم 

روزهای اول آدم هنگه 

سریع به اوضاع مسلط بشید خودتون رو نبازید 

فقط روحیه 

هرفامیل یا اشنایی ک بهش حس بده منتقل میکنه رو حذف کنید 

سرطان استخوان  بله عزیزم خوب شدم  اونموقع 11 سالم بود  الان 23 سالمه خیلی سال از ب ...

سلام عزیزم من سرطان سینه داشتم .تو دوران شیمی درمانی زنجبیل برامن خیلی خوب بود .ولی به قول شما یه عوارضی داره که جز تحمل نمیشه کاری کرد . خدا به همه کمک کنه

جدی خوب شدی  خداروشکر 😭  سرطان بابام به استخون و ریه و سیستم گوارشیش هم زده  ینی م ...

بله خوب شدم... 

مرسی 

انشاالله حال پدرتون خوب بشه 

شرایط پدرتون خیلی سخته تا جایی که من می دونم 

ولی امیدتون به خدا باشه 

من فقط دستور پزشک هام و انجام دادم 

18 جلسه شیمی درمانی شدم 25 جلسه هم رادیوتراپی 

خیر 

من سرطان بافت اسکلتی داشتم نه مغز استخوان 

سلام عزیزم من سرطان سینه داشتم .تو دوران شیمی درمانی زنجبیل برامن خیلی خوب بود .ولی به قول شما یه عو ...

چقدر آدم خوشحال میشه میبینه بعضیا خوب شدن از چنگ سرطان نجات پیداکردن 

فقط یکی از توده های پدرم ک تو کبدشه  اندازه ی پرتقاله 

امروز درش میارن 

اما توده های دیگه قسمت های دیگه هم هست 

توکلمون به خداست 

توروقرآن براش دعا کنید امروز عمل داره🌷

[QUOTE=218758733]کاملا درکت میکنم  روزهای اول آدم هنگه  سریع به اوضاع مسلط بشید خودتون رو نبازید  ف ...[/QUOTEممنونم عزیزم خیلی سخته آدم خودشو پیدا کنه چه پروسه سختیه انشاا‌..بحق فاطمه زهرا همه مریضا شفا پیدا کنن

سلام عزیزم من سرطان سینه داشتم .تو دوران شیمی درمانی زنجبیل برامن خیلی خوب بود .ولی به قول شما یه عو ...

من بعد از درمانم به مدت 5 سال زنجبیل می خوردم 

چون خاصیت ضدسرطانی داره 

ولی خب تو دوران درمانم می ترسیدن بهم بدن دهنم زخم می شد سریع 

انشالله 

چقدر آدم خوشحال میشه میبینه بعضیا خوب شدن از چنگ سرطان نجات پیداکردن  فقط یکی از توده های پدرم ...

نگران نباش خدا خیلی بزرگ .چون سن پدرتون زیاد رشد کمتر وانشا الله بهبود پیدا میکنن. برا حال دل منم دعا کن 

بله خوب شدم...  مرسی  انشاالله حال پدرتون خوب بشه  شرایط پدرتون خیلی سخته تا جا ...

میدونی چیش عجیبه اینکه یه بچه به اون سن و سال چطور خودشو حفظ کرده و پیروز شده

خداروهزارمرتبه شکر 

گلم اسکلتی چ فرقی با مغزاستخوون داره ؟

کدومش بدتره