2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دور از جون سرطان استخوان شما بدخیم بود یا خوش‌خیم متاسفانه یکی از فامیل های ما سرطان استخوان گرفته ا ...

بدخیم ینی سرطان ک احتمال پخش شدنش تو بقیه قسمتها وجود داره و اصطلاحا میگن متاستاز 

خوش خیم پخش نمیشه برش میدارن با جراحی و تمام

۳۵ سالشه روحیه شو باخته دیگه درست نمیتونه راه بره

با توجه به سنشون حدس می زنم که درگیر استئوسارکوما هستن 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بدخیم ینی سرطان ک احتمال پخش شدنش تو بقیه قسمتها وجود داره و اصطلاحا میگن متاستاز  خوش خیم ...

بله درسته 

بیماری هرچی تهاجمی تر باشه به اصطلاح بدخیم تر می شه 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
با توجه به سنشون حدس می زنم که درگیر استئوسارکوما هستن 

پدر من اولین بار دکتر ملک حسینی ک تو کل آسیا میگن شماره یکه تشخیص کلانژیاکارسینوما داد براش 

ینی سرطان مجرای صفراوی 

و تو چشماش صاف صاف گفت امیدی بهت نیست

پیش من نیا 

دکتره احمق بیشعور 

مارفتیم پیش دکتر رضوانی خدا خیرش بده ایشالا

پدر من اولین بار دکتر ملک حسینی ک تو کل آسیا میگن شماره یکه تشخیص کلانژیاکارسینوما داد براش  ی ...

بعضی پزشک ها واقعا گاهی سوگند طبابتشون رو فراموش می کنن... 

اب پرتقال اسیدی هست  ممکنه باعث زخم شدن دهان بیمار بشه و خب نتونه غذا بخوره که اين خیلی بده&nb ...

علت سرطان منشا ش از چی میتونه باشه؟؟

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
بعضی پزشک ها واقعا گاهی سوگند طبابتشون رو فراموش می کنن... 

ملک حسینی میگفت ۹۰درصد کبدت درگیر شده کاری ساخته نیست 

احمق حداقل بگو من سوادشو ندارم برو یه دکتر دیگه  نکه بیمار رو با خاک یکسان کنی 

علت سرطان منشا ش از چی میتونه باشه؟؟

شیوه غلط زندگی 

حتما شنیدی ک روسیه و هند و ... محصولات کشاورزی ایران رو پس فرستادن بخاطر استفاده غیرمجاز از سموم کشاورزی 

فکر کن اینا صادراتی هاشونه 

خدامیدونه چی به خوردمون میدن 

سوختن مازوت ک الان ب برکت جمهوری اسلامی دارن ب خوردمون میدن 

و حتی خیلی از چیزای ساده ک ما فکرشم نمیکنیم 

مثل لوازم ارایشی و پودر بچه و روغن و رب و .... 

و ی مقدار کمی هم ژنتیکی هست