2777
2789
عنوان

شوهر سمی😔😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 32 پست
فعلا با سیاست و زبون نرم رامش کن باهاش کل کل نکن تا بتونی ارایشگری رو ادامه بدی هر چی گفت سکوت کن وق ...

مثلا امروز من از آرایشگاه با مامانم ک مدلم بود اومدیم خونه بابام بعد عصر بچه هالید بعد ده دقیقه زنگ زد ک حاضرشو بیام دنبالت گفتم بچه خابه بزار بیدار شد با بابام میام ک عصبانی شد و گفت اصلا نیا همیشه همونجا بمون و قط کرد الآنم قهره من میتونم دردش اینه دلش میخواد تا آخر عمر توسری خورش باشم و بشینم تو خونه 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هندزفری بزن چنتا آهنگ ملایم و سخنرانیای مثبت اندیشی مدام گوش کن مخصوصا وقتی داره تخریبت میکنه.. ب ...

مغزمو چیکار کنم ک مدام با خودم درگیرم عصبی شدم

مثلا امروز من از آرایشگاه با مامانم ک مدلم بود اومدیم خونه بابام بعد عصر بچه هالید بعد ده دقیقه زنگ ...

خب باید میگفتی باشه یه چند وقتی باهاش راه بیا مردا همه همینن با مستقل شدن زناشون حس بدی میگیرن 

این آدما درست بشو نیستن هر روز بدتر از دیروز میشن و با زندگی و جوونی آدم بازی میکنن.  خواهرانه ...

ب نظرت اگر پول یا پشتوانه داشتم میموندم هروز آرزوی مرگ دوتامونو میکنم خیلی خستم خیلی....

خب باید میگفتی باشه یه چند وقتی باهاش راه بیا مردا همه همینن با مستقل شدن زناشون حس بدی میگیرن 

اصلا فکر نمی‌کردم تا این حد عصبانی ش وگرنه بچه طفل معصوم رو برمی داشتم زیر بغل میزدم و میرفتم تازه خوابیده بود آخه گناه ندارع؟

پول هم نداشتی بذار برو فقط  خدا بزرگه هیچکس از گرسنگی نمرده

این روزا تو همین فکرم پدر و مادرم کپ شوهرمن البته بعد طلاق الان باهام خوبن میترسم از آینده از دوری بچم پدرم منو بدون بچ بزور قبول میکنه

خوب گوش کن ببین همین آرایشگری رو خیلی خوب یاد بگیر تا بتونی کار کنی و بتونی پول در بیاری و ازش جدا ...

کاش ی زره استعداد داشتم تا زود یاد بگیرم انقدرررر برام سخته ک انگار میخام کوه بکنم

اصلا فکر نمی‌کردم تا این حد عصبانی ش وگرنه بچه طفل معصوم رو برمی داشتم زیر بغل میزدم و میرفتم تازه خ ...

ببین عزیزم هدفت رو  الان این بذار ک ارایشگر ماهری بشی 

هر کار ک لازمه برا هدفت انجام بده میدونم سخته ولی ی مدت تحمل کن اگر گفت دیگه نمیخاد بری ارایشگری یاد بگیری اصلا به حرفش توجه نکن و برو بگو نمیتونم زحمتامو بی نتیجه بذارم من وقت گذاشتم براش نمیتونم نصفه ولش کنم 

آخی عزیزم، کاملا درکت میکنم. چقدر زندگی ها داره شبیه هم میشن، انشاالله خدا بهمون کمک کنه🙏🙏🙏🙏

ممنون😔💔

ببین عزیزم هدفت رو  الان این بذار ک ارایشگر ماهری بشی  هر کار ک لازمه برا هدفت انجام بده ...

حالا ک بعد اینهمه سختی و بی پولی خدا این راه رو گذاشت جلو پام باز من آنقدر بدشانس و خنگم ک یادنمیگیرم تا دهنشو ببندم 

حالا ک بعد اینهمه سختی و بی پولی خدا این راه رو گذاشت جلو پام باز من آنقدر بدشانس و خنگم ک یادنمیگیر ...

چون ذهنت اشفته ست حس میکنی هیچ وقت یاد نمیگیری توکل کن به خدا و تمرکز کن رو کارت موفق باشی گلم