2777
2789
عنوان

همزاد خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 142 پست
همچین کسی رو پیدا نکردم  به خیلیا هم نمیشه راجبش حرف زد چون فک میکنمخ دیوونه ای

آره درسته ولی بگردی پیدا میکنی 

پیج estekhardoaa رو تو اینستا فالو کن چیزای خوبی میزاره

خب برای من خواستگاریام بهم میخوره. کسیو دوست داشته باشم هرچقدرم که دوستم داره ولی بی دلیل جدا میشیم. ...

تو اینترنت درباره سوره احزاب برای ازدواج سرچ کن حتما 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصلا تو فکرم نمیره که خیر باشن نمیدونم چرا  راست میگی شایدم شیطانی بودن چون باعث شدن تو بتر ...

اره اصلا دوست ندارم بهم خیر برسونن اصلااا خودمم دوست ندارم حتی یکبار خاهرم خاب بود مامیم بیرون اتاق چراغش روشن بود با اشپز خانه گفتم  برم کارمو توی اشپز خانه انجام بدم بعد چراغم خاموش کنم   بعد خاموش کردم یادم رف اتاق خابو خاموش کنم هی ذهنم میگف بلند شو بلندشو پول برق زیاد میاد یا اسراف نکن یا...  بعد اهمیت ندادم گفتم ن بلد نمیشم زورم میاد   بعد سرم پایین بود بالا کردم دیدم خاموشه 😑   یکبارم دنبال قیچی بودم جونم نگرف برم دنبالش ی لحظه هس کردم یچیزی صداش اومد برگشتم دیدم کنارمه ولی قبلا نبود درکنارما اصلا چون قبلش چک میکردم زمینو ببینم کجاست شاید روی زمینه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره اصلا دوست ندارم بهم خیر برسونن اصلااا خودمم دوست ندارم حتی یکبار خاهرم خاب بود مامیم بیرون اتاق ...

منم یبار خواب بودم گوشام خیلی تیزن 

حس کردم یکی توی اشپزش وکارمیکنه ولی اعتنا نکردم مامان میگفت توپانمیشی ببینی کیه چون من خونه تنها بودم

من اصلا دوسشون ندارم وخیرشونو نمخوام فقط خدا❤

که اینطور  تو هم خیلی دوسش داشتی؟؟

اصلا من اوایل میترسیدم خانوادم کمکم نمیکرد درک نمیکردم افسرده بودم بع، خالم بم کمک میکرد گف نترس از نمازه بعد من اصلا دوست نداشتم بم کمک کنن اصلااا شبا نمیگذاشتن بخابم حس میکردم ساختمون داره ریز میخوره زیرم حس جنبش داشت    من دوست نداشتم اصلا اجازه نمیدادم الانم باخودم بعضی وقتا تکرار میکنم اصلا وارد زندگیم نشد اصلا ن من کارتون دارم ن شماها کارم داشته باشید هربار ک افکارم میگف نکنه همراد داری داره کمکت میکنه هربار اینو میگفتم  ولی وقتی بهش فک کنم علامت میده 😑

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم یبار خواب بودم گوشام خیلی تیزن  حس کردم یکی توی اشپزش وکارمیکنه ولی اعتنا نکردم مامان میگف ...

دقیقا حرف دل منو زدی

وای یعنی منم همزاد دارم؟😔

نشونهای تو چطوریه اذیتت میکنن؟