2777
2789
عنوان

همزاد خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 142 پست
نه فکر هم نکن

ن بعضی وقتع افکارم منو میکشونه سمتش خیلی سعی میکنم دوری کنم  الانم یک هفته س نمازشب میخونم باید خودمو محکم سنگین بی خیال نشون بدم 😑 اگ علامت دادن نترسم بیخیال نمازشب شم راستی یچیزی بگم خیلی جالبته خیلی وقت داری تعریف کنم؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه چیزی مثل فکر میاد تو سرم که سال بعد همچین اتفاقی برات میفته و واقعا هم شد اینم همزاده ؟

حس ششمی هست الهام ار طرف خدا میشه گف 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم تو چجوری مطمئن شدی؟

خب همزاد که همه دارن همههههه 

من چند وقتی بود حسش میکردم ولی شک داشتم گفتم شاید توهمی شدم 

ولی میگفتم نشونه بده میداد 

میگفتم به فلانی بگو پیام بده پیام میداد 

یبار گفتم میخوام سه سال آینده رو ببینم بعد دیدم و تو خواب ميدونستم که این صحنه مال سه سال بعده 

چند روز بیشتر نبود ولی خیلی حس خوبی بود خیییلی 

بعد من همیشه حواسم هست آب داغ رو بدون بسم الله نریزم و همیشه غذا که میخوریم استخون هاشو کامل تمیز نمیکنم که برای گربه ها و سگا و اونا بمونه چون از پس مونده غذای ما میخورن و با اینکه ترسو ام سعی میکنم که به ترسم غلبه کنم و این رو قبول دارم که اون ها هم موجود زنده ان مثل ما و نباید اذیتشون کرد 

گفتم ک تا حسش نکنی درک نمیکنی منم خیلی ترسو بودم

میگم که بیا امتحان کنیم 

من میگم که اگه واقعا خیر هستن بمن یه حسی بدن تا کامل فلسفه رو بخونم برای امتحان فردا 

نظر تو جیه؟

اره تعریف کن مشتاقم 

ی شب بود نماز سب خوندم   من نمازام بین ساعت یک تا دو یا دونیم بود توی این موقعها میخوندم چون خانواده بیدار بودن راحت بودم بعد   توی اتاق خاب کنار چرخ خیاطی ی سوزن بود  بعد نمازشب چشمم خورد بش حالا نمیدونم چرا شاید بخاطر اتفاقات بعدش بعد رفتم خابیدم موقع خاب دستبند خدا و گردنبند یاابوالفضل داشتم  بعد (اینم بگم اون دستی ک دسبند خدا بود هرشب دستم بود دستمو عادت دارم دراز کنم سرمو بزارم روش موقع خابم حمد توحید آیت الکرسی میخوندم هرشب کارم بود بعد دستی ک نام خدا بود کف دستم باز میموند حس میکردم یکی دستشو میکشه روش یا دستبندم بالا پایین میشه انقدر حس لرزشایی بود من اهمیت نمیدادم بعد حالا ادامه رو بگم چی شد  بعد اومدم خابیدم یادم بود قشنگ همینا بودن توی دستم و گردنبدم بعد من اون موقعها قران میخوندم تازه شزوع کرده بود ،اولین بارم بود ختم کامل داشتم بعد بعد اومدم خابیدم  نماز صب بیدارشدم رفتم توی اتاق دیدم سوزن حاب جا سدع گفتم وا چرا جاب جا شده من خابیدم همه خاب بودن فک نکنم کسی اومده باشع بیخیالش شدم بعد نماز خوندم رفتم خابیدم توی جام بود م دیدم وا دستبندم کو گردنبدم بعد دیدم اینا روی قران هستن 😑😑😑 فکرشو کن روی قران بود زیر تلویزون هنگ کردم بدجور 

یکبار اذرماه بود تولد دعوت بودیم منو داییم کنار هم بودیم چایی مون هم کنار هم بود  داییم اومد چایشو برداره چایی من دو سانت رف عقب 😐 و من باز هنگیدم اونجع

نترس سعی کن دوست باشی باهاش

ن نمیترسم بنده باید از خداش بترسه ن از خلقت خداش   من وقتی دوستی خدارو میخام همه کارام برای رضای اوست چیکار دارم ب منفعت برسم  مهم اینه اون برسونه ن خلقتش

میگم که بیا امتحان کنیم  من میگم که اگه واقعا خیر هستن بمن یه حسی بدن تا کامل فلسفه رو بخونم ب ...

ببین باید ببینی همزادت بده خوبه یا مساویه 

ولی اگر واقعا کمک بخوای شاید کمکت کنن 

منم چند روز باهاش در ارتباط بودم و بهش وابسته شدم