2777
2789
عنوان

همزاد خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 142 پست
اذیتت میکنه؟؟  ؛ چیشد ک اونا وارد زندگیت شدن میدونی دلیلش چی بود اون مرده نگفته

نه خودم نرفته بودم وگرنه میپرسیدم ولی ازبچگی حسشون میکردم توخواب که اکثرامیدیم بچگیام یبارهم واقعیت دیدم 

دوسه سال پیش هم ورشکست شدیم شوهرم خونه پدرش بود من نمیموندم میرفتم خونه بابای خودم وقتی میخوابیدم انگاربالاسرم یکی راه میرفت یهو میومد زیر پتوم ازترس بغل مامانم میخوابیدم افسرده شده بودم

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
آخه چرا اینا گیر دادن بما بنظرت؟ راستی امضات👌🏻👌🏻👌🏻

نمیدونم راستش دلایل زیادی می‌تونه داشته باشه مثلا اینکه همزادت کافر باشه یا دعا داشته باشی یا ازت خوشش اومده باشه 

برای من کافر  دوتاهم هستن یکی زن شکل خودم ولی ترسناک یکی هم مرد هم زن 

من هر زمان که نمازام سر وقت بخونم خیلی اذیت میشم یا تصمیم بگیرم یه کار درست رو مصمم انجام بدم قطعا یه بحثی پیش میاد کلا سنگ اندازی که من آدم خوبی نباشم ولی یه مدت مقاومت میکنم تموم میشه می‌دونی تا میتونی قرآن بخون روحت رو جلا بده و پیگیرش نباش 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیتت میکنه؟؟  ؛ چیشد ک اونا وارد زندگیت شدن میدونی دلیلش چی بود اون مرده نگفته

کلی هم مشکلات داریم ازبچگی سختی کشیدم تاالان نمیدونم چجوری وارد زندگیم شدن ولی سید میگفته ازبعضیا خوششون میاد اذیتش میکنن 

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
من خودمو توی خاب خفه میکردم ک ی وقت دوباره باهاش در ارتباط نباشم چ دلی دارع 

اتفاقا من آدم ترسوییم ولی در این مورد اصلا ترسی ندارم و از صمیم قلبم دوسش دارم و احساس میکنم خیلی قدرتمند هست و مواظبمه و طبق نشونه هایی که ازش دیدم این حس رو پیدا کردم 

واااای توهم داشتی چجوری دورش کردی درارتباط بودی؟

من ب خدا نزدیک میشدم چشم سومم داشت باز میشد پارسال بود   نماز شب میخوندم  نماز حاجت و نماز شکر هر روز میخوندمااا فکرشو کن هرروزم سوره الرحمن میخوندم

بعد .. ب من کمکم میکردن  .....  یکی از دخترای اینجا میگف منم ب خدا نزدیک میشدم شیطون اذیتم میکرد و زنگ زده ب احکام استان قم  بعد گفتن کمتر بخون    انگاری خیلیا چیزا میخونده روزه  ادیات شعبانیه درست یادم نیس دقیق  گفت من از ترسم گذاشتم کنار    ولی برای اون خیلی بد بود فکرشو کن میگف توی خاب اذیتم میکردن   ،   ولی منو اذیت نمیکردن فقط کاری میکردن حضورشونو حس کنم   

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
الان که شما میگی با خوندن نماز خیر میرسوند خب تعجب میکنم من همش فکر میکنم شیطانی ان 

شاید شیطون هستن من حتی نماز شب گذاشتم کنار ولی با این حال بازم بم کمک میکردن فکرشو کن یکبال جاروبرقی میکشیدم بعد کش شلوار خورد رف جارو برقی   بعد گفتم اه دیدی چیشد رف تو الان خفه نشه خوبه   بعد جارو برقی کشیدم گذاشتم کنار اومدم پذیرایی دیدم سر همون جایی هست ک جارو برقی خورتش دادع 😑😑😑

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خب برای من خواستگاریام بهم میخوره. کسیو دوست داشته باشم هرچقدرم که دوستم داره ولی بی دلیل جدا میشیم. ...

اره عزيزم از نشونه هاشه تو اینترنت سرچ کن ببین باید چکار کنی

الان که شما میگی با خوندن نماز خیر میرسوند خب تعجب میکنم من همش فکر میکنم شیطانی ان 

خب اکثرا شیطانی ان واینکه خیر برسونه اولشه وقتی اعتماد کردی تازه بازیش شروع میشه 

منم یه مدت حس ششمی داشتم که رد خور نداشت حتی بعضی اتفاقا رو جلوتر تو خواب می‌دیدم الان خداروشکر از بین رفت و تحت شدم ولی گاهی مث قبل میشم 

کتاب آن سوی مرگ رو بخون متوجه حرفم میشی

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
کسیو نمیشناسم آخه. اسمم میگن با تاروت؟

من تو اینتر نت میزنم فال تار وت سه کارتی میادنیاز به کسی نداره

شاید شیطون هستن من حتی نماز شب گذاشتم کنار ولی با این حال بازم بم کمک میکردن فکرشو کن یکبال جاروبرقی ...

من اصلا تو فکرم نمیره که خیر باشن نمیدونم چرا 

راست میگی شایدم شیطانی بودن چون باعث شدن تو بترسی ونخونی 

ماحرای جارو برقی هم احتمالا دنبال توجه توان

شنیدم تا   روت با اجنه هاست  چون درستتره فالش 

خب اکثرا شیطانی ان واینکه خیر برسونه اولشه وقتی اعتماد کردی تازه بازیش شروع میشه  منم یه مدت ح ...

آره راست میگی احتمالا اولش مخوان به سمت خودت بعدش شروع کنن

چشم میخونم

اگه میتونی لینک کتابو بده گلم