2777
2789
عنوان

همزاد خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 142 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به شوهرم گفته بود بهش نگو یوقت میترسه  ولی شوهرم میدونست من خودم میدونم حسش میکنم بهم گفت

اذیتت میکنه؟؟  ؛ چیشد ک اونا وارد زندگیت شدن میدونی دلیلش چی بود اون مرده نگفته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
واقعااااااااااا منم بعضی نشونه هاتو دارم  بخصوص وسواس فکرییی اه دیگه حالم بهم مخوره ازاین وسو ...

تاحدودی اره 

میدونی من اصلا اهل دعا و فالگیر واینا نیستم واعتقادیم به آزار اجنه نداشتم دکتر رفتم ودوسال روانشناس داشتم تا اینکه من طی چند بار کابوس نشانه ی فیزیکی رو بدنم موند مث کبودی رد ناخن و اینکه من قشنگ بیدار بودم و وقتی اسم ائمه رو گفتم و خدارویاد کردم  ولم کرد وقتی با دکتر صحبت کردم به این نتیجه رسید بله توهم نیست چراکه دلیلی پیدا نکرد که ذهن من بساز و خودشم با دعا دورش کنه ولی بازم بهش فکر نمیکنم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
ببین کلا سه نوعه  خوب که خیر و منفعت میرسونه  مساوی که کلا فرقی نداره بود و نبودش  ...

خب برای من خواستگاریام بهم میخوره. کسیو دوست داشته باشم هرچقدرم که دوستم داره ولی بی دلیل جدا میشیم. ولی نمیدونم تاثیر اونه یا نه 

پس حتما برو پیش یه نفر که راهنماییت کنه از طریق روش های قرآنی و پاک

همچین کسی رو پیدا نکردم 

به خیلیا هم نمیشه راجبش حرف زد چون فک میکنمخ دیوونه ای 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
نه اینا درست درنمیاد

تاروت درست تر 

نه نکردم اتفاقا نماز میخوندم بیشتر حسش میکردم الان گفتی یادم افتاد

منم اتغاقا ب خدا زیاد نزدیک میشدم علامت میداد بم بخصوص وقتی نماز شب میخوندم  دوهفته خوندم علامتاش شروع شد اون موقع خبر نداشتم درست حسابی و اینک میترسیدم پارسال ولی امسال باز شروع کردم ب خوندش خدا بم تخمل صبر بده نترسم ولی باز ادامه بدم نمازووو  ، راسی ب من کمک میکرد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم اتغاقا ب خدا زیاد نزدیک میشدم علامت میداد بم بخصوص وقتی نماز شب میخوندم  دوهفته خوندم علامت ...

الان که شما میگی با خوندن نماز خیر میرسوند خب تعجب میکنم

من همش فکر میکنم شیطانی ان