2777
2789
عنوان

چرا بیدارین،

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 62 پست
منم قشنگ‌حس میکنم کل مغزم درد میکنه 💔

قربونت برم ♥️ من خیلی خستم همش میریزم تو خودم سکوت کردم ظاهرم شاد داشتم همه میگن هیچیم نیست فقط خدا شاهده تا صبح گریه میکردم  کل بالشتم خیس میشد 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال غصه ا ون که همیشه هست ازمهمونی برگشتم تنبلیم میادصورتمو بشورم

خوش ب حالت😂

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!

دیوار ب دیوار میدیدم شبکه نسیم

الان منتظرم پایتخت شروع شه شبکه تماشا

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

وای دیسک گردن پدرمو دراورد تمام انگستام درد میکنه دارم دق میکنم همس درددارم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
قربونت برم ♥️ من خیلی خستم همش میریزم تو خودم سکوت کردم ظاهرم شاد داشتم همه میگن هیچیم نیست فقط خدا ...

خدا کمکمون کنه💔

منم همش میریزم تو خودم

جلو بقیه شادم تو تنهایی کوه غم، دریای غصه

فقط میتونم توکل کنم🥺

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

دغدغه دارم ولی خداروشکر غصه نیست

حل شدنیه با اینکه قراره سخت باشه 

البته دلیل بیدار بودنم دغدغم نیست

تعطیلم فردا 

دارم استفاده میکنم از تعطیلاتم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791