2777
2789
عنوان

چرا بیدارین،

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 62 پست

دقیقا یکی بهم تهمت زده امشب اومده بودن روبرو کنن یعنی یه حرفی رو گفته بودن من زدم که نزده بودم خداروشکر فهمیدن من بی گناهم اما حالم خیلی بد شده خیلیییییی بد 😭

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سر درگمی

آینده نامعلوم 

فکرای نا تموم 

و....

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

بله😭

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
نه بخدا خواب بودما شوهرم اومد بلند بهم گفت شبت بخییر عزیزم من رفتم بخوابم بیداری خوابی بعد که گفتم خ ...

عجب😂

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
آخی عزیزم انشالله مشکلت هرچی که هست حل بشه😊

قربونت ♥️🤲🏼

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
دقیقا یکی بهم تهمت زده امشب اومده بودن روبرو کنن یعنی یه حرفی رو گفته بودن من زدم که نزده بودم خدارو ...

چرا، میشه تعریف کنی؟

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
خیلی شب بدیه،یه حال بدی دارم قابل توصیف نیستش،بی قرارم همش

انشالله هرچی هست خیره؛ ب دلت بد راه نده

ساعت ۱۰ خوابیدم ۲۰ مین پیش رفتم سرویس دیگ خوابم نبرد تا ۱۰ مین دیگ میخوابم

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792